Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjelohranitelji bili brzi

Ukrajinac napao Kim Kardashian, skoro je srušio na tlo!

kim kardashian
Foto: Screenshot
1/6
25.09.2014.
u 22:16

Kim Kardashian i Kanye West danas su stigli u Pariz kako bi pogledali revije u sklopu Paris Fashion Weeka...

Kim Kardashian i Kanye West danas su stigli u Pariz kako bi pogledali revije u sklopu Paris Fashion Weeka.

Stigli su u društvu njene majke Kris. Slavna obitelj izazvala je veliku pažnju, a sirota Kim zamalo je i nastradala. Naime, kada je izašla iz automobila, okružili su je fanovi i fotoaparati, a ukrajinski bivši novinar Vitalij Sediuk povukao ju je za kosu i zamalo oborio na zemlju.

Odmah su se ubacili njeni tjelohranitelji te je izvukli iz situacije. Starleta nije povrijeđena, a nakon svega nastavila je put i otišla na revije. Sediuk je inače poznat po napadima na javne ličnosti, pa je nedavno udario Brada Pitta.

>>Ima 14 mjeseci, a već je posjetila svoju prvu reviju visoke mode

>>Kim Kardashian poručila Obami: Nije prikladno da predsjednik komentira pop kulturu

Komentara 3

BR
brodludjaka
22:41 25.09.2014.

Ne znam zašto se ove novine i portal, koji je kao ozbiljan ili želi biti shvažen ozbiljno, bavi jednom američkom prostitutkom i servira nam istu neprkidno kao najvažniju osobu iz svijeta slavnih. Mislim da su vam se izokrenula neka osnovna moralna mjerila.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:17 26.09.2014.

Hmmm, U Americi je trenutno vrlo aktualna afera Westova izjava da je 2pac za njega nula, I da ne zeli biti usporedivan s tim ulicarem, Dan dva prije West je ismijan zbog nastupa na "humanitarnoj" utakmici s osnovnoskolcima u invalidskim kolicima gdje je odbivsi I sam igrati u kolicima zabio 106 koseva I poslije izjavio da je htio srusiti record W Chamberlaina. Kosevi su bili nizi nego obicno zbog djece invalida, Sto je West iskoristio da zakucava skacuci preko kolica, I nakon toga bi se unosio djeci u kolicima u lica I derao se "what up?" Iz nekog se razloga presucuju ti "tamniji" trenutci "slavnog" para? Ili se pokusava zataskati da je West ono sto u stvari I je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije