Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Način opuštanja

Sklekovi i viski prije vrućih scena novog hita “50 nijansi mračnije”

LOS ANGELES - FEB 2:  Jamie Dornan, Dakota Johnson at the
05.02.2017.
u 10:14

Tako je Dakota Johnson opisala trenutke prije snimanja seksi scena s kolegom Jamiejem Dornanom u filmu koji 9. veljače stiže i u naša kina

– Jamie je radio sklekove, a ja sam ležala i pila viski – opisala je Dakota Johnson trenutke prije snimanja vrućih scena u novom hitu “50 nijansi mračnije” koji je upravo doživio losangelesku premijeru.

Na crvenom tepihu pozirala je s kolegom, glumcem Jamiejem Dornanom koji je u filmu opet utjelovio poduzetnika koji voli sado-mazo seks.

– Dobio sam ulogu pet tjedana prije snimanja prvog filma i sada, tri godine kasnije, puno se ugodnije osjećam u toj ulozi. Dakota i ja osjećamo veliko poštovanje jedno prema drugome – rekao je filmski Christian Grey.

Ljubitelji franšize film će u domaćim kinima gledati od 9. veljače, a uživo će Dornana gledati i Dubrovčani jer uskoro im dolazi na snimanje filma “Robin Hood: Origins”. 

>>Konačno je ovdje: Uskočite u nešto.... Pedeset nijasni mračnije​

Komentara 1

DO
dommar36
10:57 05.02.2017.

nula od filma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije