Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad će rodit

Kraljica Elizabeta II: Svejedno mi je unuka ili unuk, ali ja bih na odmor!

kraljica Elizabeta (1)
Press Association/PIXSELL
17.07.2013.
u 22:32

Kraljica Eizabeta II s velikim nestrpljenjem očekuje praunuka ili praunuku. Kraljica je u sklopu svojih dužnosti posjetila Lake District.

Kraljica Eizabeta II s velikim nestrpljenjem očekuje praunuka ili praunuku. Kraljica je u sklopu svojih dužnosti posjetila Lake District, gdje su je dočekali obožavatelji i djeca koja su joj postavljala pitanja. Jedna 10-godišnja djevojčica upitala je kraljicu želi li da beba bude djevojčica ili dječak, a ona je odgovorila kako joj je zbilja svejedno, no želi ubrzo na godišnji odmor.

Bebu željno iščekuje cijeli dvor pa je tako nedavno supruga princa Charlesa otkrila kako bi beba trebala stići krajem tjedna. - Svi stalno čekamo pokraj telefona. Nadamo se da beba stiže krajem tjedna, kad bi on ili ona trebao ugledati svijetlo dana, poručila je Camilla.

>>Britanska kraljica Elizabeta II. odobrila istospolne brakove!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije