Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi posao

Ida Prester: Snimam i spavam, još nisam okusila provod u Beogradu

Ida Prester
Goran Jakuš/Pixsell
23.11.2010.
u 19:31

Voditeljica Ida Prester i srbijanski glumac Sergej Trifunović novi su televizijski par koji će se petkom javljati iz MTV-jeva studija i emisije "Hitorama"

Donedavno se šuškalo da između voditeljice Ide Prester i srbijanskog glumca Sergeja Trifunovića postoji tajna veza. I doista, njih dvoje zaista su u posebnom odnosu. Voditelji su emisije "Hitorama" MTV televizije.

– Odrastao sam na rock and roll emisijama i mislim da je to odlična protuteža cajkama – kazao nam je glumac, a Ida Prester objasnila nam je prirodu njihova odnosa.

– Sergeja sam upoznala na Exitu na smiješan način – prišla sam mu i rekla da sam se u bivšeg dečka zaljubila jer je sličio njemu. Kad sam doznala da ćemo skupa raditi, bilo me sram – šali se 30-godišnja Ida Prester.

Na upit je li već postala srbijanski celebrity, kazala je:

– Recimo da je u Srbiji Sergej poznata osoba, a da sam ja ona mala plava pokraj njega.

Da su ona i 37-godišnji glumac samo prijatelji dokazuje i to što Idu na svakom putovanju prati dečko, novinar Davor Mandić.

– Bojim se sama voziti pa me dragi vozika. Zbog mojih obveza nemamo vremena za tulume pa se boravak u Beogradu svodi na snimanja i spavanje – kazala je Zagrepčanka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar emilsali
emilsali
19:53 23.11.2010.

MTV Cribs Emisija koja me redovno natera se tužno osvrnem po svojoj sobi 4m x 4m. Neki tamo američki madafaka: \"Ovo je moja platinasta lančina, vozni park, đakuzi 1, đakuzi 2, đakuzi 7, malecki Hamer koji koristim da bi lakšeše došao s jednog kraja gajbe na drugu, privatni golf teren, fudbalski teren, basket teren, pećine, zoološki vrt, privatni McDonald\'s, dijamanti, brilijanti, muzički studio, teretane, pozorištance, bioskop, muzej, frizeri, manikir, pedikir, ljudi koji mi kuvaju, čiste, hlade me, kupaju, drkaju, žvaću hranu pre nego što je progutam...\" Ja: \"Mama, izađi iz moje sobe, hoću ja da uđem.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije