Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvetila se

Nemojte pokušavati napraviti selfie s vjevericom da vam se ne bi ovo dogodilo

vjeverica
Foto: Twitter
1/2
03.05.2014.
u 20:30

Fotografiju na kojoj se vidi da mu je vjeverica na leđima snimila je mladićeva majka

Jedan mladić snimio je selfie s vjevericom no nakon toga sve je krenulo po zlu.

Mladić koji je htio ostati anoniman iako je objavio svoje lice na fotografiji, za BuzzFeed je kazao da je vjeverici prišao proizvodeći zvuk sa jezikom, prenosi Huffington post.

- Kada sam došao dovoljno blizu, vjeverica je pokušala zgrabiti moj mobitel. Otresao sam ju i tada sam snimio ovu fotografiju- ispričao je. No nakon toga vjeverica je krenula u osvetu, a fotografiju na kojoj se vidi kako mu je na leđima, kako je kazao, snimila je njegova majka.

>> I svećenici slali selfieje 'bio sam tu u povijesnom trenutku!'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Lutkica
Lutkica
21:14 03.05.2014.

hahaha

Avatar jigaboo
jigaboo
20:50 03.05.2014.

ovo bilo u daily mailu prije deset dana

NV
novo vriijeme
21:18 03.05.2014.

Baš ste me nasmijali, tako mu i treba kada zeza vjevericu umjesto da je a poziranje nagradi kakvim lješnjakom. Dobio je što je tražio, vjeverica mu je priredila sliku za planetarnu popularnost, Fino mu ide trčanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije