Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno aktivan

Bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn ima novu djevojku

\'Dominique Strauss-Kahn with his wife Anne Sinclair and friends having dinner at the Italian restaurant Scalinatella in The Upper East Side few hours after he was released from house arrest in New Yo
Charles Guerin/Press Association/Pixsell
08.09.2012.
u 19:01

Strauss-Kahn, bivši šef Međunarodnog monetarnog fonda, nedavno se i službeno razveo od svoje supruge Anne

Bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn ima novu djevojku koja radi za jednu poznatu francusku televiziju. Tu je vijest objavio francuski tjednik VSD preciziravši kako je riječ o ženi kojoj je malo više od 40 godina. Fotografi časopisa novopečeni par snimili su na odmoru na Korzici. Strauss-Kahn nedavno se i službeno razveo od svoje supruge Anne.

>> Dominique Strauss-Kahn podnio prijavu protiv sobarice

Ključne riječi

Komentara 2

LO
Louie
23:56 08.09.2012.

E stari ti si svoje pojeo i popio.

PR
prepri43
09:41 13.06.2015.

Bio jednom stari jarac koji je promijenio bezbroj žena od kojih je neke dao i ubiti. Na brojnim putovanjima "mira" i razmirica po svijetu je imao u svakoj luci na raspolaganju sve što je poželio.To su mu naravno priuštili prijatelji, uglavnom kanibali tipa Idi Amin &co! To tada a ni danas nikome ne bode oči!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije