Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb Županija

Županija traži još 314 popisivača: Javiti se može do idućeg četvrtka

Kandidat može samo jedanput popuniti prijavu, a pri popunjavanju prijave obavezno je priložiti obostrano skeniranu fotokopiju osobne iskaznice
07. srpnja 2021. u 11:05 1 komentara 337 prikaza
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Još samo tjedan dana, točnije do 15. srpnja, otvoren je Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Hrvatskoj 2021. godine.

NA TEREN U LISTOPADU Veliki odaziv na javni poziv: Evo koliko novca će popisivači stanovništva dobiti za tri tjedna rada

Javni poziv raspisao je Državni zavod za statistiku, a svi zainteresirani kandidati za sudjelovanje u Popisu trebaju na mrežnim stranicama www.popis2021.hr popuniti prijavu za popisivača/kontrolora, odgovarajući na pitanja o osobnim podacima, iskustvu u poslovima anketiranja, informatičkoj pismenosti te na demografska pitanja.

Konkretno, prema podacima Državnog zavoda za statistiku, procijenjeno je da će za područje Zagrebačke županije biti potrebno 608 popisivača, a do sada je ukupno prijavljeno njih 294. Tablicu po gradovima i općinama u kojoj možete saznati gdje još uvijek nedostaje popisivača možete pogledati ovdje. Inače, kandidat može samo jedanput popuniti prijavu, a pri popunjavanju prijave obavezno je priložiti obostrano skeniranu fotokopiju osobne iskaznice.

Uvjeti za prijavu kandidata za popisivača/kontrolora jesu

- državljanstvo Republike Hrvatske s prebivalištem ili reguliranim boravištem u Republici Hrvatskoj
- navršenih 18 godina u trenutku popunjavanja prijave
- završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje
- poznavanje rada na računalu
- valjana adresa elektroničke pošte.

popularna emisija
RTL Direkt idućih se tjedana neće emitirati: Mojmira Pastorčić u odjavi posljednje emisije otkrila razlog
Auro Domus
KRIPTO-BUDUĆNOST
5 predikcija koje se očekuju na tržištu kriptovaluta u 2021. godini
  • Deleted user:

    A kako ne treba covid putovnica? Ili treba pa vam zato nedostaje kandidata...mislim da bi bili najbodobniji mladi studenti iz Pride povorke, novci su ok pa eto prilike popuniti budget.