Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvaraju se gužve

Zbog pada napona bio zastoj tramvaja u središtu Zagreba

zastoj tramvaja
Foto: Hana Ivković
1/2
11.12.2019.
u 18:28

Gužva je na stajalištu jer ne dolaze tramvaji, a cijena Ubera i Bolta je dvostruko porasla, javiola nam je naša novinarka

Nešto nakon 17.30 sati Holding je izvijestio o zastoju tramvajskog prometa Vodnikovom ulicom, Glavnim kolodvorom, Trgom bana J. Jelačića, Vlaškom i Draškovićevom ulicom zbog pada napona.

Nakon pola sata javili su kako je normaliziran tramvajski promet.

Naša novinarka javila nam je da tramvaj na Glavnom kolodvoru nije dolazio pola sata.

– Iz smjera Branimirove tržnice kolona je tramvaja, a na samom kolodvoru dvojka stoji sa sva četiri žmigavca upaljena. Gužva je na stajalištu jer ne dolaze tramvaji, a cijena Ubera i Bolta je dvostruko porasla – javila nam je.

Holding je izvijestio i kako je promet pojačan na Zagrebačkoj aveniji, Zagrebačkoj cesti, dio Slavonske avenije, Ulici grada Vukovara, u zoni zagrebačke Arene, na Zelenom valu, dijelu Radničke ceste i Ulici kneza Branimira.

Komentara 4

KO
Kokoiduhovi
21:43 11.12.2019.

Regulacija (čitaj jednostrano i samovoljno skretanje prometa) zbog kućica i kobasica, potrošača jako puno, el.mreža slaba, loša kao i vodovodna, sve dotrajalo, ali nema veze, imat ćemo Manhattan, Rotor s kojeg će se promet slijevati u zagrebačke uličice (uglavnom nerazvrstane),e), Jadranski most koji je derutan, a od ove teške mehanizacije koja često tutnja prek njega, ne bu dugo a ostalo mi ne stane

ĐU
Đubar
20:20 11.12.2019.

Ljuuudiiiii - pao napon, al se nije razbio. Došla hitna, pokupila ga i odvela na triježnjenje.

HE
herojulice
18:30 11.12.2019.

Naponska mreža za tramvaj ne valja, raspada se, slaba je i stara već 20-tak godina. Ništa obnovljeno ali bitno je imati fontane, život na Savi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije