Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetne rekonstrukcije

Zagrepčani, strpljenja, počeli su radovi na nekim najprometnijim cestama. Evo alternativnih pravaca

radovi zagreb
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
08.08.2016.
u 08:40

Jutros su počeli radovi na Aveniji Većeslava Holjevca (zapadni kolnik) na dijelu od Slavonske avenije do Avenije Dubrovnik

U ljeto su Zagrepčani već navikli na radove. No, ovih dana započinju još neki dodatni radovi na jednoj od najprometnijih cesta u Zagrebu. Već je u subotu počelo uređenje Selske ceste na dijelu od Ozaljske ulice do Zagrebačke avenije a koje će trajati do 11.kolovoza, a obavljaju se radovi na rekonstrukciji kolnika. Također su jutros počeli radovi na Aveniji Većeslava Holjevca (zapadni kolnik) na dijelu od Slavonske avenije do Avenije Dubrovnik, također na rekonstrukciji kolnika, pa se stoga naoružajte strpljenjem. PU zagrebačka predložila je alternativne pravce koje možete iskoristiti kako biste došli do svojih odredišta.

Za vrijeme izvođenja radova, od ponedjeljka 8. kolovoza 2016. od 8 sati do utorka 16. kolovoza 2016. do 4 sata, zapadni kolnik Av. V. Holjevca (smjer jug) bit će zatvoren za promet. Alternativni pravci su:
1. HBZ-Slavonska av.-Av.M.Držića-Most mladosti-Sarajevska-Av.Dubrovnik i obratno.
2. HBZ-Slavonska av.-Savska-Jadranski most-Av.Dubrovnik i obratno.

Što se tiče radova na uređenju Selske ceste tiče, od subote 6.8.2016. od 7 sati do četvrtka 11.8.2016. do 4 sata, navedena dionica Selske ceste ulica bit će zatvorena za promet. Alternativni pravci su:
1. Selska (sjever) - Ozaljska-Nehajska-Zagrebačka av.-Selska (jug).
2. Selska (sjever) - Baštijanova-D. Golika-Zagrebačka av.-Selska (jug).
3. Selska (jug) - Zagrebačka av.-D. Golika-Baštijanova-Selska (sjever).

Obavijest iz ZET-a

Sanacija kolnika Selske ceste, na dijelu od Ozaljske ulice do Zagrebačke avenije (nadvožnjak iznad Selske) uvjetuje izmjenu trase autobusne linije 109 (Črnomerec – Dugave). Tako od od subote, 6. kolovoza od 7 sati, do jutarnjih sati četvrtka, 1. kolovoza autobusi linije 109 vozit će obilazno u oba smjera.

Dolaskom autobusa iz Črnomerca do raskrižja Selske i Baštijanove, nastavljaju Baštijanovom ulicom, Ulicom Dragutina Golika, Zagrebačkom avenijom do Selske ceste te dalje redovnom trasom. Bit će uspostavljena dva privremena stajališta: kod Kazališta Trešnja, te u zoni raskrižja Baštijanova – Selska, javljaju iz ZET-a.

Sve ostale informacije o radovima na cestama i alternativnim pravcima na području Policijske uprave zagrebačke možete saznati na njihovim stranicama.

> > Raditi na nesnosnim vrućinama teže je nego čekati u gužvi

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
20:28 08.08.2016.

Fenomenalno. Alternativni pravac je da se vozila ne usmjeravaju kad već dođu do raskrižja HBZ/Slavonska/AVH nego ranije. Recimo na Vukovarskoj kod Lisinskog. Ili na raskrižju Držićeva/Vukovarska. Ili na petlji u Držićevoj. Ili na Savska/Vukovarska ili Savska/Slavonska

AC
Ace
13:19 10.08.2016.

Nevjerojatno kod nadvožnjaka u Selskoj sa Zagrebačkom aveniom, uredno semafor upaljen, samo stavara gužvu i usporava promet, a dok su radovi ne služi ničemu. Zar nema netko tko je nadležan da ga isključi ?!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije