Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELENOVAC

VIDEO Izgorjela dvorana i restoran, vatrogasci muku muče s dehidracijom

Požar na Jelenovcu
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/19
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.07.2017.
u 13:30

Požar se brzo rasplamsao i proširio. Imate li fotografije ili video događaja, pošaljite nam ih na e-mail javi@vecernji.net

U požaru koji je u petak oko 10 sati izbio u sportskom centru na zagrebačkom Jelenovcu izgorjele su dvorana i restoran koji se nalaze u sklopu ŠRC Jelenovac, a dodatni problem predstavljaju visoke temperature i stanje na požarištu zbog čega dolazi do brze dehidracije gasitelja, izvijestio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Ured navodi da zbog visokih temperatura i stanja na požarištu dolazi do brze dehidracije gasitelja pa su Gradske ljekarne Grada Zagreba poslale dostatne količine Rehidromixa kako bi se intervencija mogla privesti kraju.

VIDEO: Petar GLEBOV/PIXSELL

U požaru je ozlijeđen zapovjednik vatrogasne postaje Centar Igor Župančić pa je vođenje intervencije preuzeo Zapovjednik vatrogasne postaje Centar Zoran Gorički.

Od zagrebačkih vatrogasaca Hina doznaje da je vatra prigušena, odnosno obuzdana te se sada vrši zamjena ljudstva. Četiri dehidrirana vatrogasca su po neslužbenim podacima smješteni u bolnicu.

Požar na Jelenovcu
1/34

Policija na terenu osigurava požarište, a nakon što bude ugašen pristupit će očevidu kako bi se utvrdio uzrok požara

Dok su se vatrogasci borili s požarom na zagrebačkom Jelenovcu zatekao ih je još jedan hitan poziv na intervenciju jer je nešto prije podneva odjeknula eksplozija u drugom dijelu grada, na 8. katu stambene zgrade na Ferenščici. U tom slučaju je 17 vatrogasaca s četiri vozila ugasilo požar.

- Trafostanica nije izgorjela, a sportska dvorana je. Navodno je požar krenuo iz restorana, odnosno kuhinje, ali to će utvrditi istraga, izjavio je Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za upravljanje u hitnnim situacijama. 

Imate li fotografije ili video događaja, pošaljite nam ih na e-mail javi@vecernji.net

VIDEO: Snimio čitatelj/Roko Zanuso

 

Komentara 22

TO
tovaravot
12:35 07.07.2017.

zakaj bi vam itko slao slike besplatno a vi na klikovima zaradjivali? zakaj mislite da je ljudima bitno da njihovo ime stoji ispod slike?

DU
Deleted user
12:16 07.07.2017.

Autopsija će dokazat da će tu veoma brzo bit podignut velelepni shopping mall.

JO
jožica
12:34 07.07.2017.

A niste pročitali da je sve krenulo iz trafostanice kako javlja HRT ?????????? Odmah je osiguranje u pitanju. :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije