Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBRZALI PROCEDURU

VIDEO Redovi za izdavanje COVID potvrda manji, čeka se nekoliko minuta

Mia Mitrović
06.07.2021.
u 12:45

Danas nismo zatekli prizore umirovljenika koji satima čekaju na svoj red, a na ulazak u prostorije se čeka po pet minuta

Nakon velikih gužvi u ponedjeljak ispred zagrebačkog HZZO-a u Jukićevoj ulici, u utorak se ponovno stvorio red na izdavanje COVID potvrda, no u nešto manjoj mjeri. 

Formirana su dva reda - u jednom redu čekaju građani koji su se cijepili te čekaju na svoje COVID potvrde, a u drugom građani koji trebaju ostale usluge HZZO-a. 

Danas nismo zatekli prizore umirovljenika koji satima čekaju na svoj red, a na ulazak u prostorije se čeka po pet minuta. 

- Bila sam prvo u Sesvetama, pa u Štamparu, pa sam sad ovdje i ne znam hoću li uopće dobiti svoju potvrdu jer nisam zdravstveno osigurana ovdje, kazala je jedna gospođa koja čeka u redu.

Na potvrde većinom čekaju umirovljenici, no ima i mlađih građana. Iz HZZO-a pak upozoravaju kako se potvrde vrlo lako mogu dobiti i putem sustava e-Građani.

VIDEO Prvi prelazak granice s COVID potvrdom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije