Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
digitalni grad

U Velikoj Gorici građanima besplatan internet

djevojka,mobitel,telefoniranje
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
25.11.2013.
u 08:55

Prva faza obuhvaća centar grada do Tržnog centra, a zaživjet će 13. prosinca na Dan Velike Gorice.

Grad Velika Gorica, točnije područje središta grada, napokon će biti pokriveno besplatnom internetskom mrežom.

Trenutačno se postavljaju pristupne točke, a građani će besplatno moći surfati od 13. prosinca, na Dan grada Velike Gorice. U prvoj fazi signalom će biti pokriven centar Velike Gorice, i to od Doma zdravlja do Tržnog centra.

– Gradnja moderne telekomunikacijske infrastrukture jedan je od preduvjeta snažnog gospodarskog razvoja našega grada, ali i unapređenja rada javnih službi u komunikaciji s građanima – poručio je za VG Danas gradonačelnik Dražen Barišić.

Naglasio je da je gradnja gradske bežične mreže dio projekta „eGorica – Digitalni grad“. Tek u proljeće iduće godine besplatan internet može se očekivati u okolici Gorice.     

Komentara 1

Avatar carlibraun
carlibraun
10:21 25.11.2013.

Bravoooooo :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije