Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ciklus

U Tuškanac stižu nezaboravni klasici, ali i nikad viđeni filmovi na hrvatskim platnima

storyeditor/2023-06-29/Thelma_i_Louise.jpeg
01.07.2023.
u 10:45

U ciklusu će se naći i pokoji naslov za ljubitelje domaćeg filma, primjerice "H-8" Nikole Tanhofera i "Kratki izlet" Igora Bezinovića, a traje do kraja srpnja

Klasici čija se radnja uglavnom odvija na putovanjima, ali i naslovi koji se dosad nisu vidjeli na hrvatskim platnima, dolaze u kino Tuškanac u sklopu ciklusa "Film ceste". Večeras u 21 sat otvara ga "Pustara", kultni film iz sedamdesetih o putovanju bez jasnog cilja na koje kreće neobičan mladi par.

Na popisu naslova kojima se uvijek vraćamo nalaze se i "Thelma i Louise" Ridleya Scotta, "Paris, Texas" Wima Wendersa, "Goli u sedlu" Dennisa Hoppera te "Sedmi pečat" Ingmara Bergmana. Od manje poznatih filmova možete gledati "66 američkih prizora" danskog redatelja Jorgena Letha, "Plesačice valcera" u kojemu je prvu veću ulogu ostvario francuski glumac Gerard Depardieu te "Smeđeg zeku" kontroverznog američkog sineasta Vincenta Galloa.


>>VEZANI ČLANCI: 


U ciklusu će se naći i pokoji naslov za ljubitelje domaćeg filma, primjerice "H-8" Nikole Tanhofera i "Kratki izlet" Igora Bezinovića, a traje do kraja srpnja. Sve detalje možete provjeriti na mrežnim stranicama kina Tuškanac

>>VIDEO: Nastavljaju se nemiri u Francuskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije