Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dežurni telefon

U petak gostuje pročelnica Mirna Šitum. Postavljajte joj pitanja

Mirna Šitum
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
03.11.2014.
u 19:00

Gradska pročelnica za zdravstvo gostuje u Večernjem listu u petak 7. studenoga od 11 do 12 sati, odgovara na telefonske upite na broju 01 63 00 455, a upite možete slati već od danas, na e-mail gradska@vecernji.net

Mirna Šitum, pročelnica Gradskog ureda za zdravstvo, nova je gošća Večernjakova dežurnog telefona, a na sva pitanja čitatelja u vezi sa zdravstvenim uslugama, poboljšanjem usluga unutar domova zdravlja i zdravstvenih ustanova koje su u nadležnosti Grada Zagreba odgovarat će u petak 7. studenog.

Koji su to najveći zdravstveni problemi među djecom, koliko su važni sistematski pregledi i koliko Grad u sljedećoj godini planira uložiti u zdravstvene aktivnosti samo su neka od pitanja za pročelnicu Šitum.

Večernjakovi čitatelji tako će imati priliku punih sat vremena od 11 do 12 sati zvati na redakcijski broj 01/6300-455 i razgovarati s pročelnicom Šitum. Pitanja za pročelnicu naši čitatelji mogu slati i e-mailom već od danas pa sve do četvrtka u 20 sati na e-mail adresu: gradska@vecernji.net.

Na pristigla pitanja naši će čitatelji dobiti odgovore koji će biti objavljeni u tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista, a na koja će odgovarati pročelnica za svoga gostovanja u Večernjem listu.

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
10:38 04.11.2014.

jel i ona nevjenčana supruga ?

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
10:35 04.11.2014.

Šitumijada ide dalje.

Avatar drInternet
drInternet
08:09 05.11.2014.

Prvo pitanje neka bude kako doktorica, pjesnikinja, ratnikica i političarka udjeljuje specijalizacije na svom odjelu i pošto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije