Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primaju se prijave

Suzbijanjem nasilja do nagrade 'Luka Ritz - nasilje nije hrabrost'

Nagrada
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
16.03.2016.
u 10:00

Kandidaturu za dodjelu nagrade "Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost" mogu podnijeti osnovne i srednje škole u Gradu Zagrebu Odboru za javna priznanja u Ulica sv. Ćirila i Metoda 5 do 12. travnja.

Stariji osnovnoškolci i srednjoškolci koji su se istaknuli humanitarnim djelovanjem i suzbijanjem nasilja mogu se prijaviti za nagradu “Luka Ritz - nasilje nije hrabrost“. Nagrada se dodjeljuje svake godine za prethodnu školsku godinu jednom učeniku od 5. do 8. razreda osnovne škole te jednom učeniku od 1. do 4. razreda srednje škole u Gradu Zagrebu.

U javnom pozivu Odbora za javna priznanja Gradske skupštine Grada Zagreba stoji kako su kriteriji za dodjelu nagrade:

– sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima ili projektima prevencije odnosno suzbijanja nasilja

– doprinos afirmaciji ljudskih prava, toleranciji i međusobnom poštovanju među učenicima u školi i lokalnoj zajednici

suzbijanje nasilja, uzajamno pomaganje te pružanje pomoći mladima u školi i lokalnoj zajednici, a posebno pružanje pomoći žrtvama nasilja

– ugled kandidata kao uzornog prijatelja i vrijednog učenika

uzorno vladanje kandidata

Kandidaturu za dodjelu nagrade "Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost" mogu podnijeti osnovne i srednje škole u Gradu Zagrebu Odboru za javna priznanja u Ulica sv. Ćirila i Metoda 5 do 12. travnja.      

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije