Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislavov trg

Staza se ledi, kiša ne bi trebala odgoditi otvaranje klizališta

klizalište
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/6
24.11.2016.
u 13:57

Dunja Mazzocco Drvar: Bit će oblačno cijeli vikend, no hladnije, a od ponedjeljka slijedi vrijeme primjereno adventu uz prave zimske temperature

Zbog iznadprosječno toplog vremena i najavljene kiše za subotu, planovi otvaranja klizališta u sklopu Ledenog parka na Tomislavcu mogli bi se izmijeniti. U zagrebačkoj Turističkoj zajednici odluku će donijeti danas, s obzirom na vremensku prognozu, a čak se razmišljalo i o odgađanju otvaranja za prvi sljedeći dan bez kiše, koja najviše uništava led. No, iako se za subotu najavljivala obilna kiša, čini se da se prognoza mijenja što je vikend bliži. Potvrdila je to i meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar dodajući da bi zadnja kap kiše trebala pasti u noći s petka na subotu.

– Bit će oblačno cijeli vikend, no hladnije, a od ponedjeljka slijedi vrijeme primjereno adventu uz prave zimske temperature – rekla je meteorologinja RTL Televizije.

Organizatori Ledenog parka kazali su i da se klizalište ledi posljednjih nekoliko dana te da se nadaju da će im vrijeme ići na ruku, a radnici na Trgu kralja Tomislava stazu su jučer prekrivali crnim najlonom da bi je zaštitili od sunca. U subotu predviđaju otvaranje u 18 sati s temom “Orašara” i atraktivnim nastupom dvoje talijanskih klizača, Rebbece Ghilardi i Filippa Ambrosinija. Dio klizališta, odnosno kružna staza oko parka, zbog kiše je već bila zatvorena, i to početkom adventa 2014. godine.

>> Ovih 28 nezaobilaznih postaja Adventa u Zagrebu morate obići...

>> Advent u Zagrebu dobitnik nagrade za turistički događaj godine

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
16:29 24.11.2016.

nikako nemojte čekati ponedjeljak da zahladi nego po običaju nabijte troškove i otvorite dan - dva ranije da svi vide kako mi u Zagrebu imamo led na +15!!!

Avatar trooso
trooso
18:16 24.11.2016.

nadam se da su maknuli kontejnere od smeća ak su negdje u blizini, ipak nije lijepo da se uz kič vidi i surova stvarnost...

DE
demokršćanin
18:00 24.11.2016.

Devastacija se uspješno nastavlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije