Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do lipnja

Pripremite se: Od utorka kreću radovi na prometnicama oko remetinečkog rotora

Zagreb: Fotografije iz zraka Remetinečkog rotora
Luka Stanzl/PIXSELL
06.04.2023.
u 07:00

Sa završetkom produženog uskrsnog vikenda, od utorka u 8 sati, pa sve do 11. lipnja od u 20 sati, zona raskrižja tri ulice bit će zatvorena za sav promet

Proljeće je u Zagrebu nastavlja se u znaku radova čemu svjedoči i činjenica da će od utorka biti zatvoreno još nekoliko prometnica.

Naime, radovi kreću na rekonstrukciji raskrižja Riječke ulice, Ulice Radovana Cimermana i Remetinečke ceste. Tako će sa završetkom produženog uskrsnog vikenda, od utorka u 8 sati, pa sve do 11. lipnja od u 20 sati, zona navedenog raskrižja bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će Cimermanovom prema Aveniji Dubrovnik pa nastavno remetinečki rotor. Obilazak se nastavlja Jadranskom avenijom prema Riječkoj, a ista regulacija vrijedi i u suprotnom smjeru. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije