Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMITE SE

Počinju novi radovi u Zagrebu: Promjene u vožnji ZET-ovih bus linija 140 i 174

Zagreb: Planinari i izletnici odlaze ZET-ovom redovnom linijom 140 na Sljeme
Robert Anic/PIXSELL
11.03.2023.
u 14:00

Podsjetimo, zbog sanacije kolnika dio Sljemenske ceste bit će zatvoren za sav promet od utorka 14. ožujka do završetka radova, svakim radnim danom, osim vikenda i blagdana od 8 do 17 sati, a ti će radovi utjecati i na liniju koja vozi od Mihaljevca do Sljemena

Autobusna linija 140 koja vozi od Mihaljevca do Sljemena radnim danom neće voziti u 8.30, 11.30 i 13.50 sati zbog radova na Sljemenskoj cesti koji počinju u utorak. Autobus će u preostalom vremenu, uključujući i polazak s Mihaljevca u 16.35, prometovati redovito.

Podsjetimo, zbog sanacije kolnika dio Sljemenske ceste bit će zatvoren za sav promet od utorka 14. ožujka do završetka radova, svakim radnim danom, osim vikenda i blagdana od 8 do 17 sati. Riječ je o radovima na dionici od Pilane Bliznec u smjeru sjevera, kao i iz smjera vrha prema gradu. Predviđeno je da će oni trajati četiri mjeseca, ovisno o vremenskim uvjetima. 

A to nisu jedini radovi zbog kojih će od utorka doći do promjene u prometovanju pojedinih autobusnih linija. Naime, tada započinje i sanacija kolnika na dijelu Ulice Matije Gupca, između Zagrebačke i Kolodvorske ulice pa će stoga autobusna linija 174 od 8 sati do završetka radova, prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera.

Iz smjera Zaprešića nakon redovne trase do raskrižja Ulice Matije Gupca i Zagrebačke ulice linija nastavlja Zagrebačkom ulicom do izlaza Pojatno. Zatim prometuje po Zagorskoj magistrali do ulaza Kupljenovo pa Kolodvorskom ulicom do Ulice Matije Gupca. Dalje se vozi redovnom trasom do Žejinaca. 

Za vrijeme radova bit će ukinuta obostrana autobusna stajališta Pri Špoljaru, Nadlug, Kružna ulica i Kupljenovo-centar, a istovremeno će biti uspostavljena obostrana stajališta na Ulici Matije Gupca, u zonama raskrižja sa Zagrebačkom i Kolodvorskom ulicom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije