Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pacijenti na dobitku

Bandić u Jankomiru. Otvorio novo skladište i urede bolnice

Bolnica Jankomir
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
04.03.2014.
u 14:22

Novo skladište i uredi Psihijatrijske bolnice Sveti Ivan uređeni prema HACCP certifikatu, dobiven je prostor za bolji smještaj hrane i financijsko-ekonomske službe ustanove

Novi skladišno-uredski prostor u bolnici Sveti Ivan u Jankomiru danas je otvorio gradonačelnik Milan Bandić. Riječ je o prostoru u koji će se smjestiti hladnjaci za prehrambene namirnice kako bi se hrana skladištila u skladu s HACCP-om, ali i financijsko-ekonomska služba bolnice.

I pacijenti su profitirali jer su napokon dobili reprezentativni prostor za svoj klub, budući da su dosad radili u vrlo skučenim uvjetima. Otvorenjem ovog prostora dovršena je druga faza radova u Psihijatrijskoj bolnici Sveti Ivan u Jankomiru, nakon što je prije tri mjeseca otvorena Dnevna bolnica.

Foto: Robert Anić/PIXSELL

- Na ljeto ćemo se naći ponovno ovdje jer ćemo otvoriti objekt VI, najveći prostor namijenjen pacijentima. Ulaganjem u ovu bolnicu obogatili smo zdravstvenu ponudu grada i poboljšali zdravstveni standard bolesnika, rekao je gradonačelnik Bandić.

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Izgradnja skladišno-uredskog prostora stajala je 9 milijuna kuna, a ukupna investicija Grad Zagreb će stajati 70 milijuna kuna.

>>'Kad se radi kako Bog zapovijeda, radovi su gotovi prije roka'

>>Za novo krilo psihijatrijske bolnice 17 milijuna kuna

Komentara 3

IS
istinaipravda
14:54 04.03.2014.

nadam se da su poboljsali i smjestaj bolesnika, koji je očajan, a ne samo špajzu i prostorije za zaposlenike

DU
Deleted user
15:04 04.03.2014.

''Bandić u Jankomiru'' ------------------------------------------- Mogao se zadržati tamo i na dulje razdoblje.

SU
SUBARU
08:31 05.03.2014.

Evo danas stavljamo novu Wc školjku od 5 mil.kuna pa bih molio ako bi Batman mogao doći to malo podelati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije