Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:

'Imam pasiju da volim vidjeti dobre cipele na damama, ali i muškarcima'

Milan Bandić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
17.03.2016.
u 10:21

Usporedba s urednim cipelama zapravo je Bandićev odgovor na brojna neuređena školska vanjska igrališta

Da ima fetiš na cipele, muške ili ženske, priznao je gradonačelnik Milan Bandić skupštinarima tijekom aktualnog sata sjednice. Kaže, u svoje slobodno vrijeme svim svojim damama čisti cipele.

– Imam pasiju da volim vidjeti dobre cipele na damama, ali i muškarcima. Ako dama ima oguljene pete i neuredne cipele, bježite od te dame – odgovorio je gradonačelnik Bandić. 
Kazao je, kada bi ostao bez kruha, samozaposlio bi se. Na trgu bi čistio cipele.

– Ja imam sve to složeno u ormaru. Složeno je kao zečje uši – kazao je Bandić.

Usporedba s urednim cipelama zapravo je Bandićev odgovor na brojna neuređena školska vanjska igrališta. Kako je rekao gradonačelnik, ne može shvatiti da pojedini ravnatelji koji su na čelu ustanova i po 20 godina ne uređuju prostore namijenjene djeci.

– Tamo su i više nego doma. Važno je kako se tko odnosi prema svojoj imovini – rekao je Bandić. Kazao je kako je poslao svog službenog fotografa da uslika sva dvorišta škola i vrtića, a najveća rugla stavio je u prezentaciju i u maloj dvorani Lisinski pozvao ravnatelje i pokazao im takve fotografije.

– Kad sam pokazivao fotografije, rekao sam da se jave ravnatelji takvih dvorišta. To je trajalo dva sata. No to nije pomoglo ništa. Onda sam morao raspisati natječaj za uređenja – kazao je Bandić.

Prije početka samog aktualnog sata s dnevnog reda povučena je točka na kojoj se trebala donijeti odluka o preseljenju Baletne škole u Gračansku. Čini se tako da su pritužbe roditelja o preseljenju Baletne škole barem nakratko urodile plodom.

>> Nisam govorio o smjenama, pogotovo Kosorovoj

Komentara 18

Avatar Honduras
Honduras
12:19 17.03.2016.

tipična odlika primitivaca - pate na skupe cipele... jer su pola života hodali bosi...

2X
2Xgeneral
12:18 17.03.2016.

matane miki jedno pitanje. kakve ćeš cipelice nositi u remetincu???? što je tamo u trendu????

FA
fakin2012
10:44 17.03.2016.

nije li to razlog da romski kralj Bandić dodjeli nekoliko gradskih stanova svojim štićenicima :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije