Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje s građanima

Maksimirski SDP podijelio više od 300 šalica kave

Milanka Opačić (1)
Patrik Macek/PIXSELL
Autor
Sonja Hoffman
03.07.2011.
u 22:00

Građani nisu propustili priliku kazati što ih muči te kako bi oni, da imaju priliku, vodili državu

Više od 300 šalica vruće kave podijelio je građanima u subotu na ulazu u tržnicu Kvatrić maksimirski SDP.

Ovim druženjem, objašnjavaju iz stranke, željeli su u opuštenoj atmosferi dati građanima priliku da razgovaraju sa zastupnicima.

Na kavi su se pojavila mnoga poznata lica, a građani, uglavnom oni starije i srednje životne dobi, požalili su se na socijalne prilike u kojima žive, dok su drugi objasnili kako bi sami, da imaju priliku, riješili tekuće probleme i vodili zemlju.

– Tražili smo najbolji način da stupimo u izravan kontakt s građanima – objasnila je ideju zastupnica Milanka Opačić.

Građani se, kaže, najviše žale na stanje u gospodarstvu, nedostatak radnih mjesta i pad standarda.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ledeni
Ledeni
23:10 03.07.2011.

Mogu misliti kakvih su se sve gluposti morali naslušati :)

Avatar m_m
m_m
00:45 04.07.2011.

Po tko zna koji put se mutava raja prodaje za siću. Dolaze izbori i sad će biti mukte graha, gulaša, srdela i bakalara ... Dobro se najedite, a nakon izbora četiri godine kukajte kako su vas nategnuli!

ME
!Megistus
02:56 04.07.2011.

...a građani, uglavnom oni starije i srednje životne dobi, požalili su se na socijalne ... -------------------- Pa birajte SDP, pa će biti razloga za žaljenje kada ste već zaboravili kako su ukinuli i smanjili prava i povlastice svima i svakome,ome, pa čak i rodiljama. Kamate na njihova zaduživanja još i danas otplačujemo! O rasprodaji i izdaji države da se i ne govori. I zašto ova iritantna, bahata i umišljena osoba koja glumi ljevičarsku \"majku Terezu\" ne dijeli šalice kave u svojim Vrhovinama i to u njenoj kući koju je grad Vrhovine morao otkupiti od nje, kako bi ona mogla sagraditi kuću u podsljemenskoj zoni? To što Vrhovine preživljavaju od novca iz državnog proračuna koji dobivaju kao područje od posebne državne skrbi, nema veze kada je ova u pitanjuGdje je sada onaj Jovanović, da se zapita ne radi li si se u kojem slučaju o sukobu interesa, ako nije u pitanju i nešto drugo? Sa ovim dijeljenjem samo nas potsjete kako u njihovo vrijeme nije se moglo, uz sve ostale redukcije, 10 dkg kave kupiti bez obzira što smo uživali u radničkom samoupravnom raju? A sa ovom \"kukuriku\" koalicijom nam se ta priča može više nego lako ponoviti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije