Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Ljubitelj oružja poznat kao Naci Đuro u tramvaju je vikao "Sieg Heil"

Foto: Facebook
1/4
06.10.2017.
u 16:02

Policija je uhitila mladića koji je suzavcem napao putnike i vozačicu ZET-a. Riječ je o Ivanu Đuriću poznatom kao Naci Đuro i Đuro Baraba.

Mladić koji je sinoć u tramvaju ZET-a suzavcem pošpricao putnike i vozačicu tramvaja te vikao "Sieg Heil" uhićen je, javlja Lupiga. 

Riječ je o Ivanu Đuriću koji je poznat i pod nadimkom Naci Đuro i Đuro Baraba. Kako piše Lupiga Ivan je od prije poznat policiji i i junak dokumentarnog filma "Ispred zastave" iz 2016. godine redateljice Sanje Bistričić.

U filmu je opisan kao Hrvat - katolik - koji u srcu nosi rane iz prošlosti koje su ga obilježile i zbog kojih iracionalno mrzi sve što nema veze s njegovom domovinom.

 

 

Na svom Facebook profilu objavljuje fotografije na kojima ima oružje u ruci i na kojima je odjeven u vojničku odoru. U jednom od statusa je pak napisao:

- Probudim se i nekako mi se ne da ustat iz kreveta,pa zatvorenih očiju maštam o domovini.sve dok pijetao na grubom njemačkom nije prekinuo moj jutarnji mir!  Vrijeme je za arbajtanje a domovina...domovina će pričekati neko sretnije jutro kada se pijetao hans neće imati potrebe oglasiti! 

Ključne riječi

Komentara 85

Avatar vitez
vitez
16:31 06.10.2017.

Na Udbini Srbin vikao "Poklat ću sve Hrvate" i nije odveden u zatvor, u Vrhovinama djeca pisala na cesti "Ovo je Srbija" i policija zataškala slučaj jer tamo je na vlasti Pupovčev SDSS kao i na Udbini, srpski popovi oko Knina razbili hrvatski grb i pjevali četničke pjesme, policija tražila da ih se ne privodi, u Korenici čovjek povratnik razbio hrvatski grb, zaposlili ga u općinskoj firmi, u Korenici čovjek se 91. smije na snimci kada jedan viče da će "poklat sve hrvate ako i izvjese bijelu zastavu" , a on evo danas u SDSS-u i zamjenik predsjednika Općinskog vijeća u Korenici i u vlasti s Antom Kovačem, "luckastim profesorom" u Korenici. U kakvoj mi to Hrvatskoj živimo!!!?

BO
bojuki1
16:27 06.10.2017.

Film o ovom liku napravila ljevičarka, snimljen i smišljen unaprijed kao propaganda protiv hr naroda. Portal LUPIG koji je LGBT portal povezan s svim nevladinim udrugama prvi objavili vijest o uhićenju ovog lika. Sve je jasno. Lik je sve ovooo namjerno izveo da se dokumentarni film financiran od ljevičara izreklamira i što šira javnost za film sazna, a ljevičarskim medijima posluži da se sve Hrvate katolike poistovjete s ovim likom. Tzv. ljevičarski mediji agresivnim provociranjem, vrijeđanjem i podbadanjem služeći se svim raspoloživim sredstvima obmanjivanja i izokretanja istine i činjenica pokušavaju Hrvate katolike poniziti i preodgojiti da budu njihovog ljevičarskog svjetonazora, a najsretniji bi bili da svi Hrvati postanu LGBT-ovci i ateisti te nestanu skup s Hrvatskom državom. Nevladinim udrugama, lijevim medijima poput index-a , 24 sata, t portala su trenutno u fokusu mladi Hrvati. Zašto? Analize su pokazale da je većina mladih u Hrvatskoj konzervativno, katoličko, odnosno tzv. desnog svjetonazora i preko ovakvih propagandnih uredaka pokušavaju utjecati na mlade i prodgojiti ih jer ljevica stari i propada.Nevladine udruge i ljevičarski mediji znaju da prosječni ljevičar ima 60 godina i izumiru, (ne gubi SDP bez veze izbore).

Avatar pendreck
pendreck
16:44 06.10.2017.

Cemu uopce citirate portal "lupiga", extremno ljevicarski pro-jugoslavenski portal??? Posdjecam da crvani fasisti tog portala potpislai i objavili deklaraciju "Govorimo istim jezikom!"!!! Takve izvore uopce citirati ili prenostiti je sramota!..i uoucuhje u namjeru istoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije