Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvid u situaciju

Napadač iz Las Vegasa postavio je i kamere oko hotelske sobe

Stephen Paddock
Foto: Twitter
1/4
04.10.2017.
u 12:26

Policija je pronašla kamere na vratima hotelske sobe i na stolu za posluživanje pored sobe, a Paddock ih je postavio kako bi imao uvid približava lis e sobi netko iz policije ili osiguranja

Stephen Paddock koji je u Las Vegasu u nedjelju navečer ubio 58 osoba i ranio više od 500 ljudi, postavio je brojne kamere oko hotelskog apartmana iz kojeg je pucao kako bi imao što bolji nadzor situacije, piše BBC.

Dvije kamere bile su postavljene u hodniku kako bi mogao vidjeti približava li se njegovoj sobi netko iz osiguranja ili policije. Joseph Lombardo, šef policije u Las Vegasu rekao je kako su kamere  pronašli na vratima sobe i na stolu za posluživanje koji se nalazio u hodniku pored njegove sobe. Dodao je kako su u kući napadača pronašli još pet pištolja i dvije sačmarice, a policija još pokušava dokučiti što je navelo Paddocka na ovaj užasan zločin. Sigurni su da je sve dobro isplanirao i da je u svakom trenutku znao koji potez mu je idući.

Iako ga je predsjednik Donald Trump nazvao bolesnikom psihički poremećenom osobom, Reuters piše kako nema dokaza da je Paddock imao bilo kakav psihički poremećaj, niti je policija pronašla povezanost s bilo kojom terorističkom organizacijom. Paddock, koji je ubio sam sebe prije no što mu je policija ušla u hotelsku sobu, nema policijski dosje.

Komentara 3

OB
ObrenM
15:57 04.10.2017.

Da je ziv jedina kazna bi bila srednjovjekovne metode mucenja u najmanjem trajanju od godinu dana.

SI
sipuranikola
12:48 04.10.2017.

Normalno da nije normalan cim je to napravio!

ST
Startrack
15:01 04.10.2017.

Velicao cacu psihopatu u porodici pa kad je ostario onda odlucio da dokaze daje kao caca. Damu je caca ubijen nebi on zivio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije