Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK PROMJENE?

Najveći američki lobi za oružja prvi put pozvao na strože propise

oružje
Foto: Reuters
05.10.2017.
u 22:20

Nacionalno udruženje za vatreno oružje reagiralo je nakon napada u Las Vegasu i najavljuju kako će se založiti dodatni i stroži nadzor oružja.

Nacionalno udruženje za vatreno oružje u Americi nakon napada koji se dogodio u Las Vegasu najavilo je kako se zalaže za strože reguliranje poluautomatskog oružja koje funkcionira kao automatsko oružje, a čija je uporaba diljem Amerike strogo zakonski ograničena, javlja CNN.

Ovo udruženje je poznato kao najistaknutija skupina lobista koja se protivi strogim odredbama i zakonima vezanim za oružje i zato iznenađuje ovakva odluka. 

- Nacionalno udruženje za vatreno oružje smatra kako bi oružje koje je dizajnirano tako da omogućuje da poluautomatska puška funkcionira i djeluje kao automatska puška, trebalo biti podložno strožem nadzoru i dodatnim  strožim propisima - stoji u njihovom priopćenju.

Komentara 13

RO
robertbruckner
08:05 06.10.2017.

Da ovaj nije ratovao sa srbima???????

AA
aabbcc
09:55 06.10.2017.

Roba je da se proda i dobro zaradi a to sto gine i u Americi od njihovog oruzja je sitno .

MK
mksdk
09:40 06.10.2017.

Slažem se da treba postrođiti propise. Zabraniti svim muslimanima, crncima i ostalim antiamerima kupovanje oružje. Odnosno, omogućiti samo kupovinu bijelim američkim patriotima koji sigurno neće nikoga napadati poput ovih divljaka i zločinaca koji pucju po uglavnom Trumpovim pristašama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije