Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog kiše

Izvedbe predstave 'Mačak u vreći' na Opatovini odgođene

Zagreb: Predstavom Mačak u vreći otvoreno Histrionsko ljeto na Opatovini
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
04.08.2020.
u 12:17

Rezervacije za večeras i za sutra se poništavaju i ne prebacuju se za neki drugi datum, nego je potrebno ponovno napraviti rezervaciju za željeni termin, priopćili su iz CZK Histrionski dom.

Izvedbe predstave Damira Lončara "Mačak u vreći" danas i sutra u sklopu Histrionskog ljeta na Opatovini bit će odgođene zbog najavljenog nestabilnog vremena budući da se one izvode na pozornici na otvorenom.

"Sve kupljene ulaznice vrijede za bilo koju predstavu do kraja ljeta uz obaveznu prethodnu najavu. Rezervacije za večeras i za sutra se poništavaju i ne prebacuju se za neki drugi datum, nego je potrebno ponovno napraviti rezervaciju za željeni termin", priopćili su iz CZK Histrionski dom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije