Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Čula se eksplozija: Iz garaže u centru Zagreba izbio gust dim, zapalila se trafostanica

Ako imate fotografije ili videozapise događaja pošaljite ih na javi@vecernji.net
04. siječnja 2019. u 19:19 11 komentara 16223 prikaza
Gusti dim izbio iz garaže kod Kina Europa
Foto: Čitateljica
Pogledajte galeriju 1/12

Iz garaže kod kina Europa u strogom centru Zagreba, nedaleko od shopping centra Cvjetni, večeras je izbio gust dim. Iako je prva informacija bila da se zapalio automobil, doznajemo da je zapravo riječ o trafostanici. Iz centra je evakuirano 80 ljudi, a u incidentu nitko nije ozlijeđen.

Požar Adventski vijenac zapalio dio stana u centru Zagreba

Iz zagrebačke policije rekli su nam da su dojavu o dimu iz trafostanice dobili oko 18:20 sati. Ozlijeđenih nema, a na terenu su i vatrogasci i policija. 

Gusti dim izbio iz garaže kod Kina Europa
1 / 10
Požar u garaži centra Cvjetni

- Danas, 4. siječnja u 18.24 sati zaprimili smo dojavu da se dimi iz trafostanice u podzemnoj garaži u Varšavskoj 9. Na mjesto događaja su stigli vatrogasci, a s obzirom da nije bilo otvorenog plamena nije bilo potrebe za gašenjem požara. Na mjesto događaja ujedno su stigli i djelatnici HEP-a, koji saniraju kvar na trafostanici. Zbog sigurnosti građana, policija je osigurala mjesto događaja zbog čega je i zapriječila ulaz vozilima u garažu. Prilikom navedenog događaja nitko od građana nije ozlijeđen  - priopćila je poslije PU zagrebačka.

Pogledajte video s mjesta događaja:

Na stranici na Facebooku, Vatrogasci - oni su naši heroji, objavljen je video uz vijest da se u podzemnoj garaži Centra Cvjetno u Zagrebu čula eksplozija.

Ako imate fotografije ili videozapise događaja pošaljite ih na javi@vecernji.net

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

 • iva.begovic:

  Ne znam je li ovaj članak namjerno ili slučajno zbunjujući. Jedina garaža u blizini kina Europa je garaža šoping centra Cvjetni. Ulaz u garažu je u blizini kina, to da, ali sama garaža dio je šoping centra i čak se ... prikaži još! i zove garaža Cvjetni. Zbog čega novinar izbjegava reći da se radi o toj garaži. Garaži koju je izgradio Horvatinčić i koji od naplate parkiranja zasigurno ubire dobar prihod. Od koje je mogao izliječiti sinkopu. Inače, izgradnjom te garaže građanima Zagreba onemogućeno je korištenje Varšavske ulice u cijeloj širini jer je ulaz u garažu zauzeo 2/3 ulice. Zbog te uzurpacije javne površine u privatnu korist, građani Zagreba protestirali su danima. Pa bi ovaj požar trebao biti prilika za podsjetiti se na tu uzurpaciju javnog dobra i ovlasti gradonačelnika, ali eto, novinari prikrivaju čak i točno navesti o kojem se objektu radi ne bi li zaštitili ime i ugled Horvatinčića i Bandića. Stvarno jadno.

 • Avatar Hazl113
  Hazl113:

  Da pokušam pogodit. Sigurno se nije zapalio automobil vrijednosti ispod 300.000kn.

 • Avatar Leftard_logic
  Leftard_logic:

  Jel stalo srce kakvoj džukeli?