Naslovnica Zagreb ZG Život

Internet gori zbog Kristine: Donosimo neke od najboljih fora

Svoj dolazak na najpopularniji event godine ''Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine'' potvrdilo je čak 15 tisuća ljudi, a simpatična prodavačica Kristina postala je doslovce preko noći zvijezda.
04. listopada 2019. u 10:47 27 komentara 63019 prikaza
Kristina Penava
Foto: Večernji list/Screenshot/Facebook/Instagram
Pogledajte galeriju 1/20

Simpatična prodavačica mandarina Kristina Penava sa štanda smještenog iza Podsusedskog mosta oduševila je veliki broj Hrvata i probudila ljubav prema voću kakva nije viđena godinama. No, ono što uvijek uslijedi nakon što se javnost zagrije za određenu temu jesu memovi i kompanije koje vješto koriste priliku za vlastitu promidžbu. 

Kristina Penava Akcija na Fejsu Više od 8.000 Hrvata busevima po mandarine kod Kristine

Većina fora sprda sa s onima koji idu kupiti mandarine nudeći svoje račune iz trgovine kao alibi ili pak sugerirajući kako će redovi za omiljeno voće biti poprilično dugi te kako su lošije prošli oni koji ne izgledaju poput 20-godišnje Rabljanke. 

Memovi i reklame o Kristini, omiljenoj prodavačici mandarina | Autor : screenshot/Facebook Foto: screenshot/Facebook

 

POGLEDAJTE GALERIJU: Donosimo neke od najboljih fora:

Kristina Penava
1 / 20
Kristina Penava

Podsjećamo, 20-godišnja prodavačica mandarina postala je zvijezda u hrvatskoj javnosti toliko da je na Facebooku organiziran event ''Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine''. U trenutku pisanja ovog članka bilo je 26 tisuća zainteresiranih za navedeni event, dok je svoj dolazak potvrdilo 15 tisuća ljudi. 

U ISTOM KVARTU Žene uzvraćaju: Zaboravite Kristinu, kupite mandarine kod ovog frajera

Iza ovog šaljivog eventa, koji je tu prije svega da malo zabavi ljude, plemenita je želja malog čovjeka da potakne svijest o  kupnji hrvatskih domaćih proizvoda direktno iz ruku proizvođača. – Nisam očekivao ovakav odaziv, malo me šokirao tempo rasta grupe, ali drago mi je da se održava pozitivna atmosfera. Nadalje želim mladoj dami uspjeh na poslovnom i privatnom planu. U subotu ću, naravno,  posjetiti štand te kupiti mandarine – izjavio je za Večernji list Mario Vukelić, autor najpopularnijeg događaja ove godine.

Video: Kristina Penava

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar velebit15
  velebit15:

  Pa što nije taj internet već izgorio. Kako to da još uvijek imamo vezu. Em gori zbog ove, pa one, te ovog , te onog. Ajde neka izgori već jednom, da se malo odmorimo.

 • vjekoslavkatalina:

  vele susjedi do prije dvije godine bila je obicna djevojka iz susjedstva po nicem se posebno nije isticala...a onda je napumpala prvo usne pa grudi..ocito je djevojka shvatila sto se prodaje i da ne moze drugacije do love a kako ... prikaži još! veli sama voli luksuz...nego pumpaj...u biti stavila se u izlog na burzu..pa ko ponudi vise...jbg svijet je grub svatko se snalazi na svoj nacin da bolje zivi

 • BakaMraz:

  Ako internet gori, sto cekate, zovite vatrogasce!