Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jastrebarsko

Električna vozila za jeftinije obilaske vodovodne mreže

Električni automobili
27.10.2015.
u 11:32

Vode Jastrebarsko d.o.o. prijavile su se na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Zaposlenici Voda Jastrebarsko ubuduće će teren obilaziti s pet električnih vozila. Baš jučer održana je primopredaja vozila, čija je vrijednost milijun kuna, a koja je s po 70.000 kuna za svako vozilo sufinancirao Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

– Za pet benzinskih vozila dnevno smo trošili 250 kuna benzina, a sad ćemo dnevno trošiti 50 kuna struje. Isto tako i rate leasinga za sva vozila te servis i održavanje bit će manje, na godišnjoj razini za čak 66 tisuća kuna – rekao je Mario Brnabić, direktor Voda Jastrebarsko d.o.o.

Inače, električni automobili nisu prva takva vozila u Jastrebarskom. Još u rujnu nabavili su 15 električnih bicikala koji će biti na raspolaganju stanovnicima i posjetiteljima grada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije