Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamijenio starog

Dražen Hrkač novi je predsjednik Novog Zagreba – zapad

hrkač
HDZ Novi Zagreb - zapad
11.03.2016.
u 08:30

Usvojili su i Plan malih komunalnih akcija (MKA) za 2016., a gotovo četvrtinu proračuna, tj. 5 od 22 milijuna kuna, izdvojit će za uređenje igrališta i zelenih površina

Nakon što je Željko Fiolić podnio ostavku na mjesto predsjednika Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad zbog aktiviranja mandata u Hrvatskom saboru, njegovo mjesto preuzeo je Dražen Hrkač, dosadašnji HDZ-ov vijećnik u gradskoj četvrti.

Novi član vijeća postao je Tomislav Kos, sljedeći s koalicijske liste HDZ-a na izborima 2013. Dražen Hrkač završio je Fakultet građevinskih znanosti u Zagrebu i Ekonomski fakultet te specijalistički diplomski stručni studij kriznog menadžmenta. Direktor je tvrtke Alfa leasing, a utemeljitelj je obrane i prvih dragovoljnih jedinica na području Medveščaka – Sljemena u Domovinskom ratu.

Na posljednjoj sjednici usvojili su i Plan malih komunalnih akcija (MKA) za 2016., a gotovo četvrtinu proračuna, tj. 5 od 22 milijuna kuna, izdvojit će za uređenje igrališta i zelenih površina.

Komentara 2

IH
ivan-hčsp
13:25 11.03.2016.

HČSP NOVI ZAGREBZAPAD-podržava novoizabranog predsjednika Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb-zapad, gosp. DRAŽENE HRKAČA. Vjerujemo da će svojim znanjem i domoljubnim zanosom znatno doprinjeti ka poboljšanju kvalitete života u našoj četvrti.Učvrstiti i ojačati desni politički spekter,na taj način utrti put nužnom političkim promjenama u gradu Zagrebu. MI ZNAMO KAKO...HČSP BOG I HRVATI.

MA
maliMalecki
10:05 11.03.2016.

Čemu ove kvartovske vijesti!?...samo zbog adezea ili šta!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije