Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dosad se trudio

Bandić poduzetnicima: Uložite 5 milijuna kuna i dobijete i savjetnika

Milan Bandić radovi
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
21.03.2014.
u 08:05

Radna mjesta ne otvaraju ni gradonačelnik, ni uprava, ni komunalna gradska poduzeća, mogu ih stvoriti jedino poduzetnici, stoji u gradskom dopisu, kojim Bandić poručuje da će organizirati tim stručnjaka na raspolaganju svim poduzetnicima

Gradska uprava u borbi za radna mjesta obratila se poduzetnicima obećavši im logističku pomoć za sve što je u njihovoj nadležnosti.

Uz to, investitorima koji se odluče u neki projekt uložiti više od pet milijuna kuna na raspolaganje će dati i posebnog savjetnika.

Gradonačelnik ne zapošljava i ne otvara nova radna mjesta, to ne čine ni gradska uprava ni gradska komunalna poduzeća. Nova radna mjesta kakva trebaju Zagrebu i Hrvatskoj mogu stvoriti jedino poduzetnici”, poručio je Milan Bandić na službenim internetskim stranicama Grada i na oglasnoj ploči u gradskoj upravi.

Dodao je da se i dosad trudio osigurati najpovoljnije uvjete poslovanja kako bi zagrebački poduzetnici bili konkurentniji, širili posao i otvarali nova radna mjesta. Novost je da je Grad organizirao tim stručnjaka koji će biti na raspolaganju svim poduzetnicima u složenim procedurama izrade i izmjene prostornih i urbanističkih planova te u ishođenju dozvola i u pripremi i vođenju svakoga projekta.

Zakaže li netko od suradnika, sve poslovne ljude Bandić je pozvao k sebi u ured svaki dan od 15.30 do 16.30 sati.

>>Bandić traži glasnogovornicu, plaća 13.000 kuna!

>>Superm(il)an: Bandić će vam probleme rješavati i u slobodno vrijeme, javite mu se!

Komentara 7

IN
Inat
11:59 21.03.2014.

Koja glupost, mi cemo placat savjetnika koji nije potreban ni firmi ni gradu i to je prednost?? opet se stvaraju izmisljena radna mjesta, a ne radi nista na stvarnom gospodarskom razvoju.

SZ
sandra.zg.12
12:06 21.03.2014.

Svaka mjera gradskih ili državnih struktura koja olakšava investiranje i rad poduzetnicima je dobrodošla.

BO
Boriso
11:33 21.03.2014.

Odlično!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije