Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN BANDIĆ

'Bilo bi dobro da vam Milanović pokaže memorandum s tvrtkom koja je gradila zračnu luku'

Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
03.09.2019.
u 16:01

Milan Bandić je kazao kako će grad Zagreb odgovoriti na svaku primjedbu koju su poslali građani, te je rekao kako razvoj grada Zagreba ide dalje

Nakon što je grad Zagreb objavio sadržaj spornog Memoranduma o razumijevanju koji je zagrebački gradonačelnik potpisao s tvrtkom s tvrtkom Eagle Hills Properties u vezi s realizacijom projekta "Grad u Gradu", oglasio se i sam gradonačelnik. 

Milan Bandić izjavio je na konferenciji za medije kako je javna objava Memoranduma odgovor na sve pritiske jer on 'pritiscima teško odolijeva'. Zagrebački gradonačelnik najavio je i kako će se rasprava o Konačnom prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana (GUP) na dnevnom redu Gradske skupštine održati krajem listopada.

Bandić je kazao kako će grad Zagreb odgovoriti na svaku primjedbu koju su poslali građani, te je rekao kako razvoj grada Zagreba ide dalje i da ga ne mogu zaustaviti niti primjedbe. Kazao je kako su te primjedbe prolongirale donošenje GUP-a za mjesec dana. 

- Zamislite, piše u novinama da Bandić želi graditi neboder od 200 katova koji će srušiti Most slobode, a ja kažem zašto 200, može 300 katova, a koji neće srušiti most. Jedino što je džabe u svijetu, pa i u Zagrebu je zrak, još jedino to ne plaćamo. Mene fascinira s kojom vi strašću pišete o jednom običnom papiru i o tome napravite cirkus. Mislite da je Bandić žmigavac koji će odustati, rekao je Bandić. 

Zagrebački gradonačelnik kaže kako bi bilo dobro da se o memoranduma pita premijera Andreja Plenkovića i sve druge premijere. 

- Kako bi bilo dobro da vam Zoran Milanović da memorandum o razumijevanju s tvrtkom koja je gradila zračnu luku. Aj bogati dobijte to, rekao je gradonačelnik koji je naglasio kako su memorandumi neobvezujući i da se mogu dobiti samo od Grada Zagreba, piše Dnevnik.hr.
 

Komentara 54

Avatar Idler 3
Idler 3
16:43 03.09.2019.

Neg dej ti nami citiraj kaj si obečal vu jesen 2005-e po pitanju stadiona.....obečal si ga dovršit do 2006-e...ak negno ni upućen evo 2019-a lahke curi !

Avatar Radagast
Radagast
16:36 03.09.2019.

Bandiću Milanović i Mrak Taritaš medije i pravosuđe ne zanima....

BB
Bruno_Bear1
17:07 03.09.2019.

Bandić je doktor, profesor za komunjarsku bagru koja je u 4 godine uspjela opljačkati državu za više od 100 milijardi i još k tome zadužiti za 135 milijardi, državu dovela do bankrota. Da je ostala na vlasti kukulele gamad EU bi nas izbacila iz zajednice. Sretni drugovi opet bi bili u srboslaviji, obećanoj za izdajničku, zločinačku bagru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije