Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski laburist

'Županja Grabar Kitarović omogućila besplatno korištenje led-panela'

kolinda
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
23.12.2014.
u 08:29

Mladen Huber je na Aktualnom satu na zasjedanju gradske skupštine postavio vijećničko pitanje, a odgovorio mu je direktor županjskog Stanobiroa, Branko Stojčić

- Grad Županja protivno zakonu o financiranju predizborne kampanje predsjedničkih kandidata omogućio je predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović da bez naknade 23 sata koristi gradski led-panel i time je Grad Županja grubo prekršio zakon - tvrdi Mladen Huber, gradski vijećnik Hrvatskih laburista dodajući kako u zakonu stoji da je za potrebe izborne promidžbe "zabranjeno koristiti uredske prostorije, službena vozila i uredsku opremu državnih tijela i jedinica lokalne i područne, regionalne samouprave", kao i "sredstva državnog proračuna ili proračuna jedinica lokalne i područne, regionalne samouprave koja kandidati, kao dužnosnici RH ili ovlašteni lokalni dužnosnici, koriste u obavljanju svojih dužnosti".

Mladen Huber je na Aktualnom satu na zasjedanju gradske skupštine postavio vijećničko pitanje, a odgovorio mu je direktor županjskog Stanobiroa, Branko Stojčić da će "Gradski odbor HDZ-a platiti reklamu 23 sata Kolinde Grabar Kitarović na led-panelu i neka mi odredimo cijenu". No, taj odgovor nije zadovoljio Hubera jer misli je, unatoč obećanju da će platiti, Izborni zakon izigran.

- Može li politička stranka koja je predložila kandidata financirati njegovu izbornu promidžbu? Ako želi financirati izbornu promidžbu svog kandidata, sredstva je dužna uplatiti na poseban račun kandidata. Ovo je grubo kršenje izborne promidžbe, ali kada je HDZ mario za zakone. Nikada! O ovome svemu ću obavijestiti Državno izborno povjerenstvo, GONG, sve predsjedničke kandidate i medije - ogorčen je županjski Laburist Mladen Huber.

>>Evo kako su analitičari ocijenili kandidate u sučeljavanju!

>>I Grabar Kitarović objavila izvješće o donacijama, evo tko je dao najviše

Komentara 14

JE
jedan
14:06 23.12.2014.

a što je sa beskrupuloznim korištenjem HRT-a za kampanju sadašnjeg precednika, a sve pod krinkom tobožnjeg redovnog obnašanja dužnosti ????

DD
ddh
12:35 23.12.2014.

Interesantno je kako ti komunisti koji sami sebe nazivaju liberalima, sebe zele uvijek predstaviti kao nesto jako posteno i jako moralno. I skacu radi tog "morala" po gdju Kolindi. Ali nitko ich nije cuo, da su ikada i ista rekli o tome, da im njihov Yugo-Josipovic vodi kampanju vec cijele godine, da obilazi sve pocev od bilo kakvih skupova, pa sve do pojedinih vatrogasnih zabava i pojedinih kolinja na trosak drzave i poreznih obveznika. Iako mu SDP placa sve, nigdje se nije te t.zv. "laburiste" culo, da su ista pitanja postavljali ili postavili njihovom Josipovicu, kao sto to rade Kolindi. Pravo je tih u "laburiste" pretvorenih komunista da rade i navijaju za Josipovica, ali je isto tako i obaveza, da preuzmu odgovornost za nerad tog istog u zadnjih pet godina, da preuzmu njihov dio odgovornosti za surovanje sa srpskim veleposlanikom i predavanje tom istom hrpe povjerljivih dokumenata iz tuzba protiv Srbije, da preuzmu odgovornost za ljubljenje cetnika, za izjednacavanje hrvatskih branitelja sa tim istim cetnicima i za proglasavanje Domovinskog rata gradjanskim po njihovom Josipovicu i da nakraju preuzmu odgovornost za vrijedjanje Hrvata koje njihov Josipovic naziva ustaskim gujama i kojima predbacuje nekakav fasizam. Radi toga postovani "láburisticki komunisti" odnosno "komunisticki laburisti" jezik za zube.

MI
mirtebi
10:15 23.12.2014.

Sto je to u usporedbi da je hrvatski narod omogucio udbaskoj mafiji i petoj koloni da vodi drzavu i parazitira na njegov racun. Jako skupa rabota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije