Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa pa tučnjava

Zbog parkinga Vodičanin "zaradio" potres mozga

parking
PIXSELL
21.06.2013.
u 14:08

Na Trgu kneza Branimira u središtu grada posvadili su se oko toga tko je prvi ugledao slobodno parkirališno mjesto. Nakon teških riješi poletjele su i šake.

Iako turističke gužve još zapravo nisu ni počele, u Vodicama se već dogodio težak incident oko parkirališnog mjesta. U srijedu popodne 37-godišnjak iz Tribunja teško je ozlijedio 34-godišnjaka iz Vodica. Na Trgu kneza Branimira u središtu grada posvadili su se oko toga tko je prvi ugledao slobodno parkirališno mjesto. Nakon teških riješi poletjele su i šake, javljaju 24 sata.

Ozlijeđena su obojica, Tribunjac lakše, a Vodičanin, koji je dobio potres mozga, teže. Tribunjac je kazneno prijavljen, a obojica će odgovarati prekršajno, po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

>>Parkirao gdje je smio, ali mora platiti 250 kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije