Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mumbai

Zbog Obamine sigurnosti uklonili sve kokosove orahe

\'U.S. President Barack Obama arrives to make a statement on Wall Street reform in the Rose Garden at the White House in Washington, May 20, 2010.    REUTERS/Jonathan Ernst    (UNITED STATES - Tags: P
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.11.2010.
u 11:54

- Kokosovi orasi već su počeli opadati pa smo od lokalnih vlasti zatražili da uklone preostale - rekao je Meghshyam Ajgaonkar, izvršni tajnik Ghandijeva muzeja

Gradske vlasti u indijskom Mumbaiju uoči subotnjeg dolaska američkog predsjednika Baracka Obame ništa ne žele prepustiti slučaju. Tako su iz sigurnosnih razloga sa svih kokosovih palmi oko Ghandijeva muzeja, koji bi Obama trebao obići, poskidali kokosove orahe.

- Kokosovi orasi već su počeli opadati pa smo od lokalnih vlasti zatražili da uklone preostale - rekao je Meghshyam Ajgaonkar, izvršni tajnik Ghandijeva muzeja Mani Bhavan.

Ajgaonkar je kazao kako su te mjere predostrožnosti poduzete prema nalogu lokalnih i američkih sigurnosnih službi koje su provjerile sigurnosne uvjete u muzeju i knjižnici.  

Inače, Obama je često navodio da ga je Mahatma Ghandi najviše inspirirao. Također, spomenuo ga je u svome govoru prilikom dobivanja Nobelove nagrade, a ima i Ghandijev portret u svome uredu.

Komentara 11

RR
red_rad_disciplina
16:10 03.11.2010.

ma morate znati da je kod nas na balkanu vršena sustavna selekcija na tvrdoću lubanja sa mlaćenjem toljagama i kamenjem kroz milenije, a ovi ameri su niježne građe pa ih to može ozlijedit pa čak i ubiti.

OB
-obrisani-
17:46 03.11.2010.

03.11.2010. u 15:47h rea@ je napisao/la: \"Zar nemate rubriku Zanimljivosti za ovakve \"vijesti\" ?\" haha... rubrika \"gluposti\"... a ne, ne... ovo je važna vijest iz svijeta: \"U Iraku ubijeno 50 katolika\" \"U Indiji uklonjeno 36 kokosovih oraha\"...

OB
-obrisani-
15:47 03.11.2010.

Zar nemate rubriku Zanimljivosti za ovakve \"vijesti\" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije