Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Kod Vinkovaca smrtno stradao biciklist, policija traži svjedoke

Google Maps
25.10.2021.
u 21:57

Očevid je u tijeku.

Večeras je, oko 18:40 sati, na državnoj cesti  D55, između Županje i Vinkovaca, točnije pred samim gradom Vinkovaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao biciklist.

Iz policije navode kako na mjestu događaja provode očevid ali i traže nepoznatog vozača te njegovo vozilo koje je sudjelovalo u nesreći kako bi se utvrdile točne okolnosti ovog slučaja.

Policija poziva svjedoke nesreće da na brojeve telefona 032 343 820 ili 192 dostave bilo kakve informacije o tom događaju.

Komentara 2

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
06:28 26.10.2021.

poznajem tu cestu i nikad nisam vidio tu biciklistu. odkud on.pokoj mu duši.

GO
goodbadugly
22:35 25.10.2021.

Koš jedan biciklist. Trebala bi policija malo strože sa biciklistima. Možda bi manje ginuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije