Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U ISTRI

Zaustavio ga na cesti, posvađao se i potukao s njim, pa mu odsjekao prst!?

Ruka
Nel Pavletić/Pixsell
19.04.2018.
u 13:39

Policija nije priopćila što je bio motiv sukoba, no navode da su obojica muškaraca u sukobu ozlijeđena.

O uistinu nesvakidašnjem incidentu, u kojem je jedna osoba teže, a druga lakše ozlijeđena, izvijestila je PU istarska. Oni su kazneno prijavili 69-godišnjaka i 46-godišnjaka zbog događaja koji se zbio 17. travnja oko 11 sati na cesti u naselju Tripari na području Višnjana.

Sve je počelo kada je 69-godišnjak zaustavio automobil kojim je upravljao 46-godišnjak. Nakon što je 46-godišnjak izašao iz automobila, muškarci su se verbalno i fizički sukobili, pri čemu je 69-godišnjak oštrim predmetom odsjekao prst mlađem muškarcu!?

Policija nije priopćila što je bio motiv sukoba, no navode da su obojica muškaraca u sukobu ozlijeđena – mlađi teže, a stariji lakše. Uz to, 69-godišnjak je prijavljen za nanošenje teške ozljede, a 46-godišnjak za pokušaj ozljeđivanja.

Komentara 7

ST
Stipan
18:28 19.04.2018.

Sigurno neki Bosanci .

DU
Deleted user
17:57 19.04.2018.

Ha, ha, ha,............. kad dodes u Hrvatsku, sve ti se moze desiti, kao u filmu. Waliking dead, Petak 13, Ring, svi su ti fimovi nista naspram Hrvatske realnosti.

DU
Deleted user
16:29 19.04.2018.

Darkofu, tebe će ovi na marihuani prvog pojesti...tak da neće biti gužve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije