Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemaš kartu?

Putnici vrištali: Kontrolori brutalno udarali mladića koji se švercao

Foto: Facebook
02.04.2018.
u 20:00

Šokirani putnici na društvenim su mrežama proširili divljačke napade beogradskih kontrolora na putnike bez karata

Evo što vam se može dogoditi ako se švercate u autobusu, naročito ako to činite u Beogradu. Društvenim mrežama proširio se snimak kojeg je putnica snimila u lokalnom autobusu na liniji 581.

Riječ je, tvrdi autorica priloga, o obračunu kontrolora s mladićem koji se vozio bez ispravne karte za autobus.

 

 

Postoji i drugi filomski zapis na kojem kontrolor udara mladića koji leži na cesti. 

Korisnici Facebooka tvrde da su napadači dvojica kontrolora, da je pretučeni mladić maloljetan i da se vraćao iz škole, a svi su manje-više uvjereni da su kontrolori prekoračili svoje ovlasti.

Na snimku se jasno čuje i vriska uplašenih putnika, vidi se i pokušaj putnika da prekine napad, ali vidi se i kako mu drugi muškarac ne dopušta da se približi mjestu incidenta.

Vidi se i kako mladić leži na zemlji pored vozila, dok ga muškarac u plavom prsluku udara u glavu, dok drugi pazi da se netko ne umiješa. Ima toga još pa si pogledajte,

I nemojte se švercati, ni u Boogradu ni drugdje, jer bi moglo zaboljeti.

 

Komentara 70

PP
pp
20:14 02.04.2018.

Ma pustite to, kakvo je vrijeme danas u Srbiji, jel pada kiša, puše vjetar vani? Šta igra u kinu u Smederevu? Ima šta na akciji u supermarketu u Nišu? Dajte večernji znate šta nas zanima.

DU
Deleted user
20:39 02.04.2018.

Osim hrvatske nijedna druga strana zemlja ovo nije objavila!

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
22:52 02.04.2018.

Zašto već jedamput ne tiskate na ćirilici, YuVL?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije