Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija traži sudionike

Zadrani zgroženi: Pogledajte snimku brutalne tučnjave srednjoškolaca

Tučnjava - Zadar
Foto: YouTube screenshot
1/2
13.04.2018.
u 19:15

Prema snimci može se zaključiti kako je tučnjava dogovorena, a okršaj dvojice učenika prerastao je u masovnu tučnjavu.

Šokantna snimka brutalne tučnjave učenika jedne zadraske srednje škole pojavila se na internetu, a navodno je snimljena na području naselja Voštarnica.

Prema snimci može se zaključiti kako je tučnjava dogovorena jer su na početku okršaj dvojice mladića gledali okupljeni učenici da bi na kraju sve preraslo u masovnu tučnjavu.

Zadarski.hr dodaje kako zadarska policija ima informaciju o snimci i provodi kriminalističko istraživanje u cilju otkrivanja sudionika ovog događaja.

 

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
20:34 13.04.2018.

Ovo se događalo i prije 5,10,20,50...godina samo što nije bilo kamera ili nije bilo ni interneta pa se nije imalo gdje ni objaviti.

DE
deda1234
20:46 13.04.2018.

Vise nemozes ni potuc da nezavrsis u novinama....

TR
Tripoli
19:34 13.04.2018.

genijalni su mi ti kokoteki u zenskim trenirkama!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije