Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO IM JE TO USPJELO?

Zatražila novu vozačku pa ostala u čudu kada je vidjela što je na fotografiji

Foto: Facebook
13.08.2020.
u 11:12

Situacija je dobro nasmijala Dodd, ali i njenog šefa koji se odmah nasmijao kazavši da je jutros mahao stolcu u uredu misleći da je vidio nju.

Jane Dodd iz Tennesseeja nedavno je podnijela zahtjev za obnovom vozačke dozvole, no kada je stigla poštom na kućnu adresu, ostala je iznenađena što se nalazilo na mjestu gdje je trebala biti njezina fotografija.

– Bila sam s mamom i krenule smo jesti ručak kada sam je pozvala: "Dođi vidjeti ovo, ovo nije u redu", izjavila je Dodd, javlja CNN.

Na mjestu gdje je trebalo biti njezino lice nalazila se fotografija praznog stolca. Dodd je kazala kako joj gospođa na šalteru nije vjerovala kad je došla i rekla što se nalazi na fotografiji. Kad je žena pogledala u sustav, rekla je da joj treba pomoć voditelja.

– Dobila je fotografiju stolca jer je to bila zadnja snimljena fotografija. Upoznali smo odjel s njezinom situacijom, ispravili pogrešku i dali joj novu dozvolu s njezinom stvarnom fotografijom – rekao je West Moster, direktor komunikacija u Odjela za sigurnost.

Situacija je dobro nasmijala Dodd, ali i njenog šefa koji se odmah nasmijao kazavši da je jutros mahao stolcu u uredu misleći da je vidio nju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije