Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto Hrvatska dopušta posvojenja iz DR Konga, gdje se trguje djecom!?

Lusaka: Impresije iz života stanovnika glavnog grada Zambije
Bernd Von Jutrczenka/DPA
03.01.2023. u 13:36

Kako je moguće da su suci donijeli rješenja o posvojenju temeljem kojih su izdani dokumenti za djecu iz Konga ako Obiteljski zakon ne dopušta međudržavno posvojenje bez odluke Ministarstva

Komentara 33

Avatar Ninefinger
Ninefinger
14:02 03.01.2023.

Problem je u nama, tj. onima koji NIKAD nisu sišli sa svih poluga vlasti! Povlaštena kasta yugogamadi koja se "ne drži zakona kao pijan plota" kad je njima u interesu. ... i zašto se i dalje priča o "posvajanju"?! Tuu je riječ o TRGOVINI DJECOM. ...i zašto se i dalje pretpostavlja da su imali boljitak djece na pameti?! Koliko mi znamo tu je jednako toliko riječ i o pedofilskom lancu! ... samo zato što su u to umiješani kojekavi transgenderi i članovi vama "uglednih" grupa i stranaka, pišete po pretpostavkama "bezazlenosti". Moje osobno mišljenje je da je riječ o zlim ljudima.

ST
stefj
14:09 03.01.2023.

Zato jer su to lijevo-progresivno-crveno-zelene snage, a one sve mogu... Mene samo zanima da li ćemo svi mi platiti njihove odvjetnike, suđenje i/ili mito za puštanje ili će to napraviti njihove udruge (koje opet mi financiramo)...

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
13:53 03.01.2023.

Postaviti takvo pitanje je pokušaj umanjenja štete. Pravo je pitanje zašto sudstvo i birokracija funkcioniraju kad se podmažu i to na način protiv kojeg bi se i sami prvi trebali boriti. A ne funkcioniraju uopće kad se ide zakonskim putevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije