Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROSLAV ŠKORO

'Žao mi je što se ovaj dan politizira i koristi za osobnu promociju'

Miroslav Škoro na Sinjskoj alki
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
05.08.2019.
u 15:22

Dodao je kako je u politici važno biti "vjerodostojan i odgovoran".

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u ponedjeljak je komentirao neizravnu najavu aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da će se ponovno kandidirati za Pantovčak, rekavši da mu je žao što se Dan pobjede "na neki način politizira".

"Svi smo očekivali njezinu kandidaturu, no međutim, žao mi je što se na neki način politizira ovaj dan, najveći u hrvatskoj povijesti", kazao je Škoro za Jutarnji list.

Dodao je kako je u politici važno biti "vjerodostojan i odgovoran".

Također je rekao kako je otkazao prije godinu dana dogovoren koncert u Kninu jer "nije htio politizirati proslavu".

Ujedno je poručio kako su na današnji dan ponajprije u fokusu hrvatski branitelji, njih 201 koji su poginuli tijekom Oluje.

"Danas treba čestitati Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, a ne proslavu koristiti za osobnu promociju", naglasio je Škoro dodavši da "ni jedna stranka, ni pojedinac, ne mogu biti iznad današnjeg dana".

Dodao je kako mu je žao zbog toga.

VIDEO Thompson na Rivi

Komentara 3

KL
Klarica
16:15 05.08.2019.

Gospodine Škoro prava istina je da ste koncert otkazali radi toga što je u Udbini trebao imati koncert vaš kum a znamo da je Udbina blizu Knina. Prošle godine ste vidjeli koliko je ljudi došlo na vas koncert a kuma kum je bio u udaljenoj Glini jer su svi otišli u Glinu. Mudro ste zakljucili da nije zgodno da na koncertu predsjedničkog kandidata dodje 100-njak ljudi.

BU
Bubalamala
18:03 06.08.2019.

Točno tako,nakon materijalne pljačke sada prisvajaju i dan domovinske zahvalnosti za osobnu promociju !

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
16:12 05.08.2019.

Kolinda se nije trebala bi kandidirati. Ako nije znala raspisati i spasiti ukradeni referendum o izbornom sustavu i Istanbulskoj onda neka Čkomi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije