Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROSLAV ŠKORO
Povratak na članak

'Žao mi je što se ovaj dan politizira i koristi za osobnu promociju'

Dodao je kako je u politici važno biti "vjerodostojan i odgovoran".

Komentari 3

KL
Klarica
16:15 05.08.2019.

Gospodine Škoro prava istina je da ste koncert otkazali radi toga što je u Udbini trebao imati koncert vaš kum a znamo da je Udbina blizu Knina. Prošle godine ste vidjeli koliko je ljudi došlo na vas koncert a kuma kum je bio u udaljenoj Glini jer su svi otišli u Glinu. Mudro ste zakljucili da nije zgodno da na koncertu predsjedničkog kandidata dodje 100-njak ljudi.

VL
BU
Bubalamala
18:03 06.08.2019.

Točno tako,nakon materijalne pljačke sada prisvajaju i dan domovinske zahvalnosti za osobnu promociju !

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
16:12 05.08.2019.

Kolinda se nije trebala bi kandidirati. Ako nije znala raspisati i spasiti ukradeni referendum o izbornom sustavu i Istanbulskoj onda neka Čkomi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.