Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI NA ISTOM MJESTU

Zanimljiv prizor u HNK: U istoj loži USKOK-ov osumnjičenik i glavni državni odvjetnik

Bandić i Jelenić
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/5
09.01.2020.
u 23:25

Djela Mozarta, Wagnera, Verdija, Beethovena, Gounoda i Dvoraka te Lisinskog, Zajca i Gotovca izvedena su posjetiteljima središnjeg nacionalnog kazališta

Večeras su se u Zagrebu okupili najviši europski i hrvatski dužnosnici koji su uživali u svečanom koncertu u Hrvatskom narodnom kazalištu koji je obilježio početak hrvatskog šestomjesečnog predsjedanja EU-om. Upravo su tamo kamere primijetile rijedak prizor. 

Naime, u istoj loži sjedili su glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić protiv kojeg je USKOK podignuo optužnice u nekoliko predmeta. 

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Zbor, orkestar i solisti Hrvatskog narodnog kazališta izveli su djela najpoznatijih europskih i hrvatskih skladatelja pred publikom u kojoj su bili predsjednik Europskog vijeća Charles Michel i predsjednica Europske komisije Ursula Von der Leyen.

Djela Mozarta, Wagnera, Verdija, Beethovena, Gounoda i Dvoraka te Lisinskog, Zajca i Gotovca izvedena su posjetiteljima središnjeg nacionalnog kazališta, uključujući odlazeću predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i premijera Andreja Plenković s cijelom vladom.

Bandić i Jelenić
1/45

Komentara 44

Avatar Matija22
Matija22
23:55 09.01.2020.

To vam je Hrvatska ...lopine i odvjetnici povezani , ista banda ,bude banditić dao neku lovicu i bude oslobođen. Ovo je Americi bilo prije 100 godina kad je Al Capone vladao tako je on bio povezan sa državom zaostali smo 100 godina od Europe i Amerike.

CH
chemica
00:18 10.01.2020.

Igra za narod. Jedina žrtva ispade jadna Kolinda koja je ipak malo previše istrčala s nošenjem kolača pa time dignula tlak svim iole mislećim stvorenjima i izgubila izbore, naravno.

SS
simpatican.simpa
01:03 10.01.2020.

Usklađuju priče i dokaze, peglaju detalje. ovo je još jedan primjer kako rade sprdačinu ljudima, rugaju se,...'htjeli ste Hrvatsku,..imate je....ali ovakvu...'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije