Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božić na Jarunu

Zagrebački ronioci okitili božićno drvce pod zaleđenim jezerom

badnjak3
Foto: Ronilački klub “Megasport”
1/2
26.12.2009.
u 18:49

Iako je dan bio iznimno topao, jarunsko je jezero na površini još uvijek bio okovano ledom pa su ronioci morali nekoliko puta zaranjati kako bi pronašli najbolju lokaciju za božićno drvce

ZAGREB - Ronilački klub Megasport iz Zagreba i ove je godine odlučio pokazati kako ronioci kite božićno drvce. Naravno, pod vodom.

Iako je dan bio neuobičajeno topao za ovo doba godine, Jarun je ipak na površini još uvijek bio okovan ledom, a temperatura vode bila je samo jedan stupanj. Stoga su ronioci već nakon 20 minuta izronili na površinu, ali bez božićnog drvca!

- Zbog slabe vidljivosti nekoliko smo puta mijenjali lokaciju. Također, nakon nekog vremena nam je i postalo jako hladno, pa smo ubrzali kićenje. Ipak, drago nam je da smo i ove godine upriličili ovu akciju kojom najavljujemo kraj sezone i početak nove godine – rekao je predsjednik kluba Vlado Dobrić.

Klub Megasport je započeo kiti božićnu jelku pod vodom 2006. godine, a inače se bavi istraživačkim, obrazovnim i projektima zaštite mora.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar sebastian
sebastian
23:25 27.12.2009.

Ali za te koje imaju razuma, glasali su za Josipovica..!!

Avatar sebastian
sebastian
20:28 26.12.2009.

Drvce pod jezerom, budale...

UK
Ugo Kajvez
00:02 31.12.2009.

Stupidno ... nemaju ljudi pametnijeg posla u životu .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije