Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Za koga biste glasali da su danas predsjednički izbori?

Kolinda Grabar-Kitarović, Milanović, Škoro, Kolakušić
Foto: PIXSELL
1/14
06.08.2019.
u 11:35

Već je poznato 13 kandidata, a sigurno će ih biti još.

Predsjednička utrka sve se više 'zahuktava', već je poznato 13 kandidata, a sigurno će ih biti još. 

Aktualna predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović proslavu Oluje iskoristila je da bi najavila kako će u utrku za još jedan mandat na Pantovčaku. Očekuje se kako će uskoro i službeno objaviti kandidaturu.

A pjevač Miroslav Škoro te bivši premijer Zoran Milanović svoje kandidature već su objavili.

Ivan Pernar kandidaturu je objavio odmah nakon Milanovića, dok Mislav Kolakušić ima predsjedničke, ali i premijerske ambicije.

Kolinda Grabar-Kitarović, Milanović, Škoro, Kolakušić
1/13

Milan Bandić nikada nije otklonio opciju da ponovo bude predsjednički kandidat, a ambiciju da dođe na Pantovčak ima i bivši HSS-ovac Ante Simonić.

Katarina Peović kandidatkinja je Radničke fronte, Tomislav Panenić kandidirao se protivno volji svog Mosta, a Dejan Kovač, profesor na Princetonu, ima podršku HSLS-a.

Dalija Orešković, bivša šefica Povjerenstva za sukob interesa, također je kandidatkinja za predsjednicu, a Vlaho Orepić, još jedan bivši Mostov ministar, u utrku ulazi bez stranačke potpore.

Dejan Jović spominjao se kao mogući kandidat SDSS-a.

Nas zanima za koga biste glasali da su danas predsjednički izbori. Odgovoriti možete u anketi ispod članka.

Ključne riječi

Komentara 212

IK
Ispravak_krivog_navoda
15:41 06.08.2019.

Ja kliknuo na Skoru i refreshao stranicu, kad ono Skoro izgubio 0.01% nakon mog klika. VL pokusava Milanovica instalirati za predsjednika, u nadi da je dovoljno Hrvata kratkog pamcenja ili da su dovoljno glupi da tu individuu vrate na proracun. U Tacu jedva cekaju, pao im promet drasticno otkad je Muljanovic skinut sa drzavne sise.

SN
Samo naprijed
16:47 06.08.2019.

Milanović na 32%? Prolupali ste...

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
12:47 06.08.2019.

Ja glasam za Ali Babu. On ima samo 40 razbojnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije