Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpsko-hrvatski odnosi

Vučić se oglasio oko sastanka s Plenkovićem: Vrlo korektan razgovor...

Beograd: Godišnje obraćanje predsjednika Vučića građanima Srbije
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.01.2023.
u 10:28

Vjerujem da ćemo u periodu koji je pred nama uspjeti ostvariti napredak, kako na planu ekonomije, tako i po pitanju političkih odnosa", objavio je Vučić na svom profilu "buducnostsrbijeav" na Instagramu.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je da je imao vrlo korektan razgovor s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem o odnosima Srbije i Hrvatske te je uvjeren da će u budućnosti napredovati politički odnosi dviju zemalja, objavila je agencija Tanjug. 

"Vrlo korektan razgovor s Andrejem Plenkovićem o srpsko-hrvatskim odnosima. Vjerujem da ćemo u periodu koji je pred nama uspjeti ostvariti napredak, kako na planu ekonomije tako i po pitanju političkih odnosa", objavio je Vučić na svom profilu "buducnostsrbijeav" na Instagramu. 

Vučić i Plenković susreli su se danas na marginama Svjetskog gospodarskog foruma (WEF) u Davosu. 

Podsjetimo, i premijer Plenković oglasio se na Twitteru u povodu sastanka s Vučićem.

"Tijekom Svjetskog gospodarskog foruma u Davosu razgovarao sam s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o bilateralnim odnosima i europskom putu zemalja u susjedstvu. Uz politiku dijaloga i smirivanja tenzija, potrebno je uložiti dodatne napore u rješavanju otvorenih pitanja", napisao je premijer na Twitteru.

Komentara 35

FR
franjo
11:04 19.01.2023.

Već se trideset godina razgovara sa Srbima oko otvorenih pitanja a posebno o pitanju nestalih i agresiji na Hrvatsku i nikad nekog pomaka sa mrtve točke i tako će biti još stotinu godina i više jer njima nikad ne treba vjerovati i oni nikad neće odustati od plana velike Srbije.

Avatar Rafale
Rafale
11:20 19.01.2023.

beogradskom pašaluku i sličnim pašalucima nastalim raspadom bivšeg osmanlijskog carstva nije mjesto u europskoj uniji

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:21 19.01.2023.

Tko o čemu ovaj portal na naslovnici o zapadnom turčinu i čedosu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije