Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žalba

Vrhovni sud u siječnju odlučuje o žalbi na presudu Mihajlu Hrastovu

\'23.12.2010. Karlovac - Hrvatski branitelj Mihajlo Hrastov nakon oslobadajuce presude Ustavnog suda izasao iz zatvora u Lepoglavi gdje je sluzio zatvorsku kaznu. Hrastov je bio osuden za ratni slucaj
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
19.12.2011.
u 15:10

Suci Vrhovnog suda razmatrat će žalbu karlovačkog tužiteljstva koje se žalilo na oslobađajuću presudu Hrastovu

Vrhovni sud u siječnju će opet, po sedmi put, raspravljati o ubojstvu 13 srpskih rezervista na Koranskom mostu u rujnu 1991., za što je optužen Mihajlo Hrastov. Ovoga puta suci Vrhovnog suda razmatrat će žalbu karlovačkog tužiteljstva koje se žalilo na oslobađajuću presudu Hrastovu.

Bivši policajac Hrastov do sada je tri puta oslobađan odgovornosti i jednom osuđen. Baš je tu osuđujuću presudu donio Vrhovni sud, ali ju je na kraju, jer nije javno objavljena, ukinuo Ustavni sud, naredivši da se Hrastova pusti iz zatvora. Vrhovni sud sada može potvrditi oslobađajuću presudu, Hrastova ponovno osuditi ili opet vratiti predmet na početak.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
15:46 19.12.2011.

19.12.2011. u 15:41h kukuriku je napisao/la: ..a cá su delali ti Serbi iz Serbije-\"Rezervisti $$\" na Korani ??...mozda su bili Turisti ?? +++++++++++ Da se radilo o nekom partizanu onda bi danas imali još jednog Boška Buhu. Pa se zatoo ova komunistička kopilad i trudi Hrastova osuditi da im ne pomuti svjetle heroje NOB-a! A takvi danas dolaze u Hrvatsku kao turisti u organizaciji i na trošak srpske Vlade samo na dan izbora!

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
16:57 19.12.2011.

Kakva nakaradna pravda, Hrstovu se sudi već sedam puta radi nekih tamo ******ih terorista, dok u isto vrijeme ministar u vladi RSK i ratni gradonačelnik Vukovara Dr. Voja Stanimirović uživa sve povlastice države protiv koje se je borio sa najmanje 20000kn mjesečno, a da ne spominjem čelnike nazovi udruga za ljudska prava koji su svi odreda bili članovi komunističke partije, pitam ja tko je tu lud?

KU
kukuriku
15:41 19.12.2011.

..a cá su delali ti Serbi iz Serbije-\"Rezervisti $$\" na Korani ??...mozda su bili Turisti ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije