Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugrozio život drugih

Vozač koji je jurio u krivom smjeru je Turčin koji nema vozačku dozvolu. Policija ga uhitila

30.03.2023.
u 14:44

"Muškarac je osumnjičen da se dolaskom neposredno prije dijela na kojem je promet zbog provođenja ciljanog nadzora prometa od strane policijskih službenika bio usmjeren u jednu prometnu traku, polukružno okrenuo i nastavio vožnju u zabranjenom smjeru. Tijekom kretanja zabranjenim, odnosno suprotnim smjerom, u trenutku znatnog intenziteta prometa, vozač je izazvao neposrednu opasnost za život drugih sudionika u prometu", kažu iz policije.

U srijedu oko 15.20 sati na autocesti Zagreb-Karlovac automobil francuskih registarskih oznaka vozio je u krivom smjeru po zaustavnoj traci. Čitatelj 24sata tvrdi da je automobil krenuo od benzinske crpke u Draganiću u smjeru izlaza za Karlovac, a u jednom trenutku se mimoišao i s policijom. "Bio sam u čudu. Okrenuo se pred samom pumpom, bio je veliki lijevak i kolona, ljudi se tamo odvajaju za tehnički pregled pa idu svi kroz postaju, i kako je naišao na kolonu, okrenuo se i dao puni gas nazad", rekao je čitatelj.

Iz Policijske uprave karlovačke izvijestili su da je automobil zaustavljen na naplatnoj postaji Karlovac te da je vozač uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrdili su da je riječ o 35-godišnjem državljaninu Turske koji nema vozačku dozvolu, a za automobil kojim je upravljao nema ni prometnu dozvolu. 

"Muškarac je osumnjičen da se dolaskom neposredno prije dijela na kojem je promet zbog provođenja ciljanog nadzora prometa od strane policijskih službenika bio usmjeren u jednu prometnu traku, polukružno okrenuo i nastavio vožnju u zabranjenom smjeru. Tijekom kretanja zabranjenim, odnosno suprotnim smjerom, u trenutku znatnog intenziteta prometa, vozač je izazvao neposrednu opasnost za život drugih sudionika u prometu, a prilikom kretanja po traci za zaustavljanje vozila ubrzavao je kretanje i nastavio vožnju u smjeru izlaza s autoceste gdje je zaustavljen od strane policijskih službenika", kažu iz policije. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Obijesna vožnja 35-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu doveden u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Komentara 3

KO
Kolibri
16:05 30.03.2023.

Vec sam pomislio da je Turcin vozio u pogresnom smjeru, kad ono, vidi cuda, vozio u krivom smjeru?! Krivudav neki smjer.

Avatar Idler
Idler
15:11 30.03.2023.

Yunuz Stefanović il Stevo Srboglu 😉

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
15:10 30.03.2023.

Iz francuske?? Poslje nemira ukrao auto.100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije