Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na terasi kafića šan

Vlč. Andreić dobio čašom u glavu zbog svoje kuharice

'25.06.2012., Bjelovar, Sandrovac - Zlatko Djipalo (58) iz Sandrovca nedavno je na tamosnjem bazenu fizicki napao tamosljenjg vlc. Davida Andreica, zupnika Zupe Pohoda blazene djevice Marije, a navodn
Foto: 'Damir Spehar/PIXSELL'
1/4
26.06.2012.
u 16:27

Napadač 58-godišnji Zlatko Đipalo već duže vrijeme gaji nježne osjećaje prema župnikovoj domaćici Snježani Lebinac

Najprije ga polio pivom, a potom i udario čašom u glavu - to je kratak scenarij nemilog događaja koji se prije par večeri odigrao na terasi kafića bazena u Šandrovcu kod Bjelovara, a u kojem je s posjekotinama na čelu završio tamošnji župnik vlč. David Andreić. Prema svjedočenju očevidaca njega je ničim izazvan napao Zlatko Đipalo, 58-godišnji umirovljenik koji živi tek tri kuće dalje od crkve i župnoga dvora.

– Kad sam ga ugledao smračilo mi se pred očima i spontano sam reagirao - priča Đipalo žaleći zbog nemilog događaja. Za sebe kaže da je inače mirna osoba, no da boluje od epilepsije zbog koje je 1999. i završio u invalidskoj mirovini.

Pismo krivo za sve

Svemu je, kaže, krivo pismo koje je još prije dvije godine napisao Snježani Lebinac, svojoj susjedi koja je kuharica i spremačica kod župnika.

–Iskreno sam joj napisao što osjećam prema njoj nadajući se da će to promijeniti njezino hladno držanje prema meni, no ona je pismo očito pokazala župniku i tada je sve krenulo loše po mene - priča Đipalo dodajući kako otvoreno sumnja da ga je ovaj oblatio kod mnogih mještana koji su nakon toga promijenili odnos prema njemu i sve češće od njega zazirali. Najviše su ga, kaže, zaboljele glasine da ima pedofilske sklonosti te tihi komentari i ogovaranja kojima je bio izložen.

– Taj čovjek nije normalan i on treba na liječenje, a ne da se vuče po novinama - kazala je Snježana Lebinac (44) komentirajući Đipalov postupak.

Šamaranje zbog kćeri

Tvrdi da joj se neprestano mota oko kuće, a strpljenje je izgubila kad je prošle godine napisao pismo njezinoj tada 15-godišnjoj kćeri. Premda u njemu nije bilo ništa uvredljivo i provokativno, izgubila je živce i išamarala ga u trgovini.

–To što je mene maltretirao još sam i otrpjela, no kada sam vidjela da mi u to uvlači kćer naprosto sam poludjela - ističe dodajući da ga je prijavila i policiji no od svega nije bilo nikakvog učinka. Napadnuti župnik izbjegavajući fotografiranje kratko je poručio da s napadačem nikada nije bio u sukobu niti imao bilo kakvih nesuglasica.

– Čovjek je očito duševni bolesnik, a nemili događaj riješit će policija i sud - poručio je pomirljivo Andreić.

ŽRTVA David Andreić za napadača tvrdi da je duševni bolesnik

Ključne riječi

Komentara 4

LA
labouristh
12:05 27.06.2012.

E moj pope, ko j..., taj i naj... !!!!

BA
Bahati
13:01 27.06.2012.

E bas me zanima jel se "kuharica" brine o njemu kako to i pripada. Pa ipak je dobio po pi*ki zbog nje. Bas me zanima jel vrijedna toga

BA
Bahati
13:05 27.06.2012.

kaže "ŽRTVA David Andreić......" no s ovakvom njuškom mi on nikako ne izgleda kao žrtva. više mi izgleda kao smrdljiva ped*rčina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije