Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisam tako mislio'

Vlasnik restorana o homofobnoj poruci: Malo sam popio, imao sam grupu pijanih i napornih gostiju...

Tihi gaj
Facebook
27.09.2022.
u 14:16

- Ispričavam se ako se netko našao uvrijeđen, objava je krivo protumačena - napisao je vlasnik restorana Tihi Gaj.

Miroslav Radičević, vlasnik restorana Tihi Gaj u Zagrebu, objavio je nedjelju navečer na Facebooku homofobnu poruku kojom je izazvao brojne kritike. Napisao je kako je u njegov restoran 'strogo zabranjen ulaz pederima', no već sljedećeg jutra obrisao je objavu. Potom je objavio i ispriku za učinjeno.

- Ispričavam se ako se netko našao uvrijeđen, objava je krivo protumačena - napisao je. 

Danas je potvrdio kako nije mislio to što je napisao.

- Moja objava krivo je shvaćena. U nedjelju navečer u restoranu je bila grupa pijanih i napornih gostiju koji su bili vrlo neugodni, maltretirali su nas i u ljutnji sam to napisao. Iako to nisam tako mislio. Malo sam popio tu večer te sam to napisao u afektu. Nisam mislio na seksualnu orijentaciju, već na zločeste ljude, mislio sam na karakternu osobinu - rekao je Radičević - za Dnevnik te otkrio da je sljedećeg jutra, kada se probudio; shvatio je što je napisao i odmah obrisao objavu.

- Nisam očekivao da će to otići u takvom smjeru, jer u naš lokal svi su dobrodošli. Ovim poslom se bavim skoro 30 godina, naslijedio sam ga od oca, a sada polako učim sinove da preuzmu posao. Još jednom se ispričavam zbog te objave i toga što sam napravio, ali nisam tako mislio. U naš lokal su svi pozvani i nikome nije zabranjen ulazak. I članovi obitelji pitali su me što mi je bilo. Ne dijelim ljude po seksualnim sklonostima, niti privatno niti poslovno, a kamoli da bih nekom zabranio ulazak restoran - zaključio je Radičević.

Komentara 5

Avatar utunelu
utunelu
14:57 27.09.2022.

ovo je toleratni svijet u kojem ne smije reci to volis a sto ne?po cemu se razlikuje od totalitarizma

PI
Pilatus
15:04 27.09.2022.

Trebalo je objavu proširiti na LGBTQ+, a ne se ispričavati. Baš je jadan!

DU
Deleted user
15:15 27.09.2022.

Možda su neki krivo shvatili ime Tihi Gaj, pa pomislili da je to tihi gej...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije